Inchide X

Floraria Bella Rosa

Despre noi:

Floraria BellaRosa este unic importator de trandafiri si flori exotice de la cele mai importante si premiate ferme producatoare din Ecuador, America de Sud.

BellaRosa se evidentiaza prin selectarea atenta a florilor si plantelor de cea mai buna calitate de la furnizorii sai (Ecuador, Olanda, Romania, Kenya, Tailanda, etc.). Aceeasi atentie este acordata materialelor si accesoriilor care insotesc florile, plantele si aranjamentele florale.

Produsele Florariei BellaRosa sunt de calitate superioara, catalogate in segmentul de specialitate ca Super Premium, adresandu-se unor clienti pretentiosi, care dau dovada de rafinament si bun-gust.

Disponibilitatea  florilor si plantelor este in functie de sezonul de recoltare al acestora.

BellaRosa beneficiaza  de o echipa  de profesionisti, absolventi ai unor cursuri de specialitate in arta floristica si design floral, oferind clientilor sai aranjamente profesionale, elegante, pline de autenticitate, originalitate, sensibilitate si rafinament.

Floraria BellaRosa va pune la dispozitie:

1.aranjamente florale pentru diverse evenimente (lumanari si buchete de cununie, lumanari de botez, aranjamente de masa, arcade, cocarde, corsaje, decoratiuni de interior si exterior), aranjamente business, tematice, de sarbatori
2.aranjamente cu flori si plante ornamentale, plante de interior pentru casa sau birou, plante de exterior
3.aranjamente funerare pe suport cu apa (coroane olandeze)
4.buchete de oferit si aranjamente florale de zi cu zi
5.aranjamente cu flori uscate sau perene
6.produse si accesorii de decor, lumanari, felicitari, cadouri, vase si ghivece ornamentale din ceramica, vase din portelan fin si sticla ornamentala sau transparenta

Contact:
Adresa: AFI Palace Cotroceni  (vis-a-vis de Hypermarket REAL, case 40-42)
Strada  Gen. Vasile Milea nr. 4, sector 6, Bucuresti

Tel:
031 4378946
0754 057088
0755 103263

Mail: bellarosa_afi@yahoo.com

Web:
www.bella-rosa.ro
www.facebook.com/floraria.bellarosa

Motto:

De la nastere pana in ultima clipa a vietii, in bucurie si-n suferinta, florile ne insotesc. Ele reprezinta un element decorativ care nu poate lipsi de la nici un eveniment special.
“Florile sunt simbolurile frumoase ale naturii prin care aceasta ne arata cat de mult ne iubeste.” (Goethe)
“Florile fac intotdeauna oamenii mai buni, mai fericiti si mai de ajutor; ele sunt raze de soare, hrana si medicament pentru suflet.” (Luther Burbank)

Aboneaza-te la newsletter