Intri in forma in timp ce te distrezi!

0768 611 136 afi@gssromania.ro

Pure Jatomi este cel mai mare lant de sali de fitness din Europa de Est cu cluburi in Romania,cu planuri de a deschide altele in acest an. Alte 50 cluburi Jatomi sunt deschise in strainatate: Cehia, Polonia, Turcia, Indonezia, Malaezia.

Suntem focusati sa implementam cele mai noi tendinte si servicii in materie de fitness de aceea in cluburile nostre gasiti echipamente de ultima generatie, antrenamente functionale, diferite tipuri de clase, ca Jukary sau dansul Bokwa.
La Pure Jatomi gasiti cei mai experimentati si profesionisti antrenori, care sunt in acelasi timp experti in nutritionism si stil de viata sanatos. Ei stiu sa va faca sa indragiti antrenamentele si sa vedeti rezultatele.
Fiind liderul in materie de fitness din Europa de Est, ne simtim responsabili de a face cunoscuta importanta activitatii fizice pentru toate sferele vietii umane.

Nu esti obisnuit cu activitatea fizica, iti lipseste timpul, nu vezi rezultatele, esti nerabdător, nu-ti plac exercitiile, este dificil sa te fortezi si sa faci un efort…
Da, toate acestea sunt adevarate. Suntem aici sa va ajutăm sa gasiti si sa va sustineti motivatia, pentru a va educa cum va puteti seta si atinge obiectivele personale, pentru a va arata cum puteti gasi placerea din activitatea fizica iar la un moment dat veti simti diferenta: constitutia atletica, forma buna, mai multa putere si energie, rezistenta la stres si nu in ultimul rand o stare de spirit mai buna.