Maggie’s Ranch - Maggie’s Ranch…taste of America

0733 077 316

Maggie’s Ranch

Deschis pe 4 iulie, de Ziua Americii, Maggie’s Ranch…taste of America este un restaurant a la carte cu specific american ce reușește să surprindă și să redea cu succes spiritul autentic, atât datorită decorațiunilor, care îți dau senzația că ai pășit pe un platou de filmare unde tocmai se toarnă un film western, dar și datorită mâncării care păstrează gustul sută la sută american. Restaurantul este localizat in zona de food court, parter si se intinde pe o suprafata de 161 mp la interior si 60 mp terasa interioara.

Preparatele Maggie’s Ranch…taste of America au fost create de Chef Paco Ruiz, din Chicago pentru a avea garantia ca mancarea este exact asa cum trebuie, “ca la mama ei”, in USA.
Meniul cuprinde peste 35 de preparate (anteruri si fel principal) si cca 20 de garnituri si salate precum si meniuri dedicate copiilor. Totul este pregatit “in casa” iar pentru toate preparatele se folosesc sosurile proprii, cu amprenta si specificul zonei din care provine fiecare preparat. Star-urile noastre sunt burgerii, coastele caramelizate, inelele de ceapa si chilli con carne, dar nu mai prejos sunt steak-urile, tacos, supa de ceapa sau aripioarele picante.

Maggie’s Ranch…taste of America este membru afiliat in programul AFI Card si ofera o reducere de 20% tuturor detinatorilor acestui card de luni pana vineri, in intervalul orar 11:00-15:00. De asemenea, pentru cei ce doresc mancarea la pachet, putem prelua comenzile telefonic si pregati pt. ridicare la ora indicata de client.

3.5/5 79 ratings

Iti mai recomandam si...