Noua dimensiune a gustului italian

0760 660 974 afi@pizzadomonium.ro

Compania Gusto Dominium si-a inceput activitatea in Varsovia (Polonia) in anul 1993. De la inceput noi am oferit clientilor nostri pizza facuta manual, dupa cea mai buna reteta italieneasca. Datorita calitatii pizzei noastre, compania noastra s-a transformat foarte repede intr-un lant de restaurante.

Acum servim clentii nostri in peste 60 de restaurante raspandite in citeva orase din Polonia. In prezent avem 6 restaurante in Bucuresti si unul in Ploiesti. Dorinta noastra este sa fim pe gustul dumneavoastra cu preparatele noastre unice. In ambianta prietenoasa a restaurantelor Gusto Dominium, puteti savura preparate originale ale bucatariei italienesti.

Va propunem peste 30 de tipuri de pizza, paste excelente, gustari si salate. Toate preparatele sunt facute cu ingrediente atent selectate si fara conservanti. Va garantam livrarea rapida a preparatelor calde, acasa si la birou fara costuri aditionale.

Succesul restaurantelor Gusto Dominium se datoreaza experientei, organizarii profesionale, celei mai inalte calitati a serviciilor si produselor si unui control permanent al fiecarui stadiu al activitatii de productie. Speram ca, prin pasiune si munca de echipa, sa castigam increderea clientilor din Romania.