Mananci sanatos si delicios in orice moment al zilei!

0747 865 210 office@specialsteaks.com

Steak House

Brandul “Special Steak House” a fost infiintat in anul 2004, odata cu deschiderea primului restaurant de tip Steak House la acea vreme, primul de acest gen din Romania.

Mananci sanatos,traiesti sanatos! Iata deviza noastra,pe care incercam si reusim-credem noi,sa o onoram in activitatea cotidiana. Special Steak House este tipul de restaurant “casuel dinning” potrivit oricarui tip de eveniment, in orice moment al zilei.

Folosim pentru prepararea meniurilor noastre cea mai buna materie prima si cele mai bune ingrediente: carne din Brazilia, Argentina, Olanda, Noua Zeelanda, Franta si Italia, precum si produse autohtone de cea mai buna calitate. Fiecare steak preparat in bucatariile noastre este marinat dupa reteta propie a casei si condimentat cu arome handmade. Oferim un meniu diversificat pentru toate gusturile. in afara fragedelor fripturi amintite, va putem prepara diverse meniuri de diata, fara grasimi, salate cu legume proaspete, wok-uri savuroase , delicioase deserturi pregatite “in casa” dupa retete proprii. Bucataria este pe jumatate deschisa, lucru care iti va permite sa vezi preparatele facute chiar in fata ta!

Respectam fiecare client si dorim sa-i dovedim acest lucru atunci cand ne trece pragul.

Va asteptam sa ne lansati provocarea: fi clientul nostru! Meniurile si serviciile noastre te vor face sa revii!

3.9/5 32 ratings

Iti mai recomandam si...