Univers nascut din traditia vinului cu gust, caracter si originalitate

0732 200 130 comenzi@budureasca.ro

In inima podgoriei Dealu Mare, intr-o oaza de liniste, se ridica insoritele coline ale viilor Budureasca – loc stravechi, cu radacini adanci in istoria si cultura vinului. Dovezile arheologice gasite în apropiere sugereaza ca acest loc are o traditie deosebit de bogata in vinificatie, inca din vremea dacilor.

La Budureasca producem vinuri rosii, albe si rose, vinificate in stilul modern al lunii noi. De altfel, prin producerea vinului perpetuam o indeletnicire originara a acestor meleaguri, fapt care ne-a inspirat si in alegerea denumirii colectiilor si vinurilor noastre: Origini, Budureasca, Bristena, Oro Manisa, Daphix, Zenovius.

Calitatea vinurilor Budureasca este confirmata de portofoliul de peste 140 de medalii obtinute pentru clasarea pe unul din primele trei locuri la prestigioase concursuri internationale de profil.

Crama Budureasca, finalizata in anul 2013 in urma unei investitii de peste 6 milioane de euro, are o suprafata construita de 5200 mp, fiind cea mai noua si ami mare Crama din dealu Mare si are una dintre cele mai moderne din Romania, cu o capacitate de productie si stocare de 3 mil. litri de vin.

Asezata in mijlocul a 300 de hectare de vie, ingropata pe 3 dintre laturi pentru a se incadra perfect in peisaj si pentru a beneficia de un control termic ridicat, Crama ofera ocazia unei privelisti pitoresti si a degustarii vinurilor Budureasca la ele acasa.

Cel mai recent proiect Budureasca, inceput in urma cu 4 ani, se refera la vinurile ecologice din gama Budureasca Organic. In crearea acestei game unice am dorit sa pastram puritatea naturii, am pus pasiunea noastra pentru vin si am acordat atenrie fiecarui detaliu. Toate s-au reunit intr-o metafora memorabila – AMPRENTA SUFLETULUI – ce descrie cel mai bine esenta gamei Budureasca Organic.