Servicii integrate de transport, in regim de urgenta a documentelor si bunurilor

0212 221 777 ro_dhl@dhl.ro

DHL

DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistica are o experienta de peste 23 de ani pe piata din Romania, 450 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii. La nivel international, DHL livreaza oriunde in lume, avand acoperire in peste 220 de tari si teritorii.

Din dorinta de a fi mai aproape de clientii sai si mai accesibil acestora, DHL Expres Romania a realizat un concept nou in curieratul expres prin deschiderea de centre de expedieri situate in shopping malls.

Noul DHL SERVICEPOINT din AFI Cotroceni isi asteapta clientii zilnic, de duminica pana joi, intre orele 10:00 – 22:00, iar vineri si sambata intre orele 10:00 – 23:30.

Gama de servicii este de extrem de variata, de la expedieri internationale si pe teritoriul Romaniei, prin serviciul DHL Express Easy sau importuri realizate prin serviciul DHL Receiver Paid, pana la servicii dedicate elevilor, studentilor sau turistilor. Toate ambalajele DHL sunt oferite gratuit.

1/5 7278 ratings

Iti mai recomandam si...