Comercializarea de ceasuri si bijuterii ale celor mai prestigioase marci

0735 306 260 cotroceni@cellini.ro

Din 1999, cand a deschis primul magazin in Bucuresti, si pina astazi, reteaua magazinelor Cellini a crescut rapid si sigur, devenind liderul incontestabil pe segmentul ceasurilor si bijuteriilor de lux.

Cu un nume inspirat de cel al celebrului bijutier din Italia Renascentista, Benvenuto Cellini, brandul Cellini a luat nastere din dorinta de a oferi romanilor o retea de magazine la nivel occidental unde acestia sa poata gasi ceasurile si bijuteriile unor marci prestigioase, recunoscute international pentru calitatea lor.

Portofoliul Cellini cuprinde marci de ceasuri precum Breguet, Blancpain, Jaquet Droz, Omega Breitling, Hublot, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Hermes, Longines, Tissot, Swatch, la care se adauga renumite branduri de bijuterii: Govoni, Furrer Jacot, Masriera, Le Midi, Zoccai, Montblanc, Giloro, Baraka, Ititoli. Tot aici pasionatii de ceasuri pot gasi winder-e Buben & Zorweg si Underwood London, iar pasionatii de accesorii de lux pot gasi telefoane Vertu, celebrele instrumente de scris Davidoff, obiecte din piele produse de aceeasi companie, dar si umidificatoare pentru trabucuri.