Concept de magazin multibrand de incaltaminte si accesorii premium

0758 230 783 [email protected]

Kix

Kix reprezinta un concept de retail modern care este cu siguranta un reper pentru iubitorii stilului de viata urban. Magazinul ofera o colectie completa de sneakersi, modele classice main stream, dar si produse exclusive si editii limitate. Conceptul a debutat in premiera in capital Greciei, Atena, dar a fost implementat ulterior in Romania si Bulgaria. Locatiile sunt pozitionate in centre comerciale moderne, dar si in zone centrale, unde se integreaza perfect in arhitectura urbana contemporana.

Portofoliul de branduri este dinamic si este actualizat periodic. Magazinele kix comercializeaza cele mai noi colectii ale brandurilor internationale de renume precum: Nike, Converse, Jordan, Adidas, New Balance, Saucony, Asics.

Prin intermediul serviciului de personalizare iti poti pune in valoare imaginatia pentru a crea un pantof unic care sa te reprezinte. Te asteptam in magazinele noastre pentru a face o incursiune in cultura urbana actuala si suntem siguri ca vei gasi sneakersii potriviti stilul tau.

3.6/5 46 ratings

Iti mai recomandam si...