Imbracaminte si accesorii fashion potrivite tuturor categoriilor de varsta

0214 481 788 BUCHAREST.AFIPALACE@lcwaikiki.com

LC Waikiki

• Misiunea noastra,

„ Avand convingerea ca “Fiecare merita sa se imbrace bine”, misiunea noastra este aceea de a asigura oamenilor buna dispozitie oferindu-le imbracaminte in armonie cu stilul abordat si bugetul alocat.
Ne dorim ca produsele LC Waikiki sa fie potrivite pentru stilul si bugetul fiecarui client, sa nu afecteze sanatatea umana si a mediului unde sunt fabricate si sa oferim aceste produse in linie cu asteptarile si necesitatile clientilor.

• Prezentarea generala a companiei

Infiintat in Franta in anul 1985 unde avea sa se bucure de o notorietate mare, in special la articolele pentru copii si adolescenti, brand-ul LC Waikiki a fost cumparat de actuala companie turca, LC Waikiki Magazacılık Hizmetleri Ticaret A.S in anul 1997. Urmand succesul de pe plan intern, LC Waikiki a initiat primele sale investitii in afara Turciei in anul 2009, cand a deschis primul sau magazin din Europa, in Romania, in centrul comercial AFi Cotroceni.

• Viziunea noastra,
“Viziunea noastra este ca pana in anul 2023 sa devenim unul dintre cei mai de succes 3 retaileri de imbracaminte din Europa.”

3.7/5 24 ratings

Iti mai recomandam si...