Piese vestimentare pret-a-porter sau made to measure pentru garderoba barbatilor

0374 040 414 afi@louispurple.com

Louis Purple

LOUIS PURPLE ofera exact ceea ce lipsea din garderoba barbatului: piese vestimentare pret-a-porter sau made-to-measure (la comanda) ce se remarca prin calitate, design modern si o deosebita atentie asupra detaliilor, la preturi accesibile.

LOUIS PURPLE are in spate o generatie de croitori francezi care au inventat in anii `80 serviciul made-to-measure. Astazi, grupul din care face parte LOUIS PURPLE, prin alaturarea expertizei italienesti si a celei franceze, atinge rezultate remarcabile: este lider pe piata de costume masculine din Franta si produce 750.000 de costume pe an, pentru 32 de tari.

Linia ready to wear a brandului LOUIS PURPLE include atat articole business si smart casual, cat si tinute pentru ocazii speciale. Zona de made to measure ofera barbatilor sofisticati exact ceea ce au nevoie: posibilitatea de a-si scoate in evidenta latura eleganta si rafinata. Si, pentru ca tinuta sa fie impecabila, LOUIS PURPLE propune si o gama completa de accesorii care sa o desavarseasca. Modele variate de butoni, batiste, papioane si esarfe sunt disponibile in magazinele LOUIS PURPLE din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

LOUIS PURPLE incurajeaza pastrarea elegantei aparte a stilului masculin, avand un portofoliu de tinute complete, potrivite pentru orice ocazie.

0/5 0 ratings