Cei mai in voga pantofi creati din dorinta de a rasfata femeia

0743 032 334 office@marzo.ro

Magazinul Marzo a luat nastere in 2015 din dorinta de a rasfata femeia cu cei mai in voga pantofi iar atentia la detalii si design ul inedit ne a plasat in topul preferintelr doamnelor si domnisoarelor. Pantofii sunt realizati in Italia si Grecia iar pentru a condimenta alegerea doamnelor avem in noile colectii si brandul SCHUTZ, un brand de mare notorietate in America de Nord si America Latina.

Caracteristicile pantofilor perfecti sunt simple. Eleganti, in voga, surprinzatori sau toate la un loc? Pantofii ideali sunt cei in care te simti cea mai sigura pe tine.

Marzo scrie un nou capitol al evolutiei stilului tau personal, in care vei experimenta design-ul in trend si calitatea fara compromis. Ducand rafinamentul la extrem, brand-ul impinge limitele modei intr-o directie creativa.

De contemplat si de purtat! Acestea sunt atributele definitorii pentru pantofii de dama Marzo. Desprinsi din contextul unei tinute, pantofii sunt ridicati la rang de arta, parand adevarate obiecte de decor ale unui cadru idilic.
Forta pantofilor sta in puterea de a-ti transforma imaginea intr-o secunda, iar Marzo intra in scena pentru a-ti antrena reflexele stilistice.
Eleganta exceleaza in orice aparitie de seara, office sau casual, efectul fiind covarsitor. Combinatiile originale si detaliile neasteptate tradeaza o explozie de tinerete si un strop de extravaganta, adevarata estetica a marcii.

De la incaltamintea discreta, monocroma, la modelele atemporale si seducatorii pantofi statement, Marzo te provoaca sa fii mereu cu un pas inainte. Pantofii eleganti te vor purta catre cele mai elgante locuri, subliniand frumusetea picioarelor si gratia miscarilor tale printr-o nota feminina.