Brandul ce pune laolalta denimul italian si hainele smart-casual

Replay

Infiintat in 1981, Fashion Box S.p.A. este in prezent una dintre companiile internationale de top din sectorul denimului. Grupul italian cu sediul in Asolo (Treviso) creeaza, promoveaza si distribuie imbracaminte de tip casual pentru barbati, femei si copii, dar si accesorii sau incaltaminte. Acesta comercializa produse sub marcile REPLAY, REPLAY & SONS, WE ARE REPLAY.

Dintotdeauna, misiunea companiei a fost sa exceleze in stilul inovator, designul italian caracteristic si calitatea superioara a produselor sale. Talentul si expertiza castigate in ceea ce priveste productia de denim, reprezinta un avantaj cu totul aparte al grupului.

Grupul opereaza pe toate pietele europene, Orientul Mijlociu, Asia, America si Africa, cu produse vandute in peste 50 de tari. In prezent, sunt peste 120 magazine exclusive Replay iar produsele sunt prezente in peste 3.000 de puncte multi-brand.

Numele REPLAY este inspirat de concepte ca: “re-making”, “re-creating” and “re-elaborating. Fondatorul brandului, Claudio Buziol, le-a indragit cand a vazut cuvantul aparut pe ecranul televizorului sau, in timpul unui meci de fotbal. Acest brand de renume s-a dezvoltat si a evoluat pornind de la aceasta tema – reinterpretarea unui stil din trecut in context contemporan.

REPLAY este brandul ce pune laolalta denimul italian si hainele smart-casual, un brand ce propune un stil autentic si contemporan. De mai bine de 3 decenii din lunga istorie a brandului, a fost reprezentat de ambasadori de renume: jucatorii FC Barcelona, Neymar, Alessandra Ambrosio, Joana Small, Adrian Brody si altii.

4.4/5 7 ratings

Promotia razuieste si castiga!

ATENTIE! Promotia razuieste si castiga este oficial deschisa in magazinul Replay! Razuieste talonul primit la casa de marcat si castiga pe loc reduceri intre 20% si 40%! Wow! Cat de tare, nu? Grabeste-te si castiga reduceri pentru articolele tale preferate Replay!

Replay are super vesti pentru tine! Promotia razuieste si castiga este oficial deschisa si iti ofera reduceri intre 20% si 40%! Razuieste talonul primit la casa de marcat si bucura-te de reducerea castigata pe loc! Profita de ocazie si bucura-te de articolele premium Replay!

Iti mai recomandam si...