Bijuterii cu traditie din 1991

0757 059 960 office@royalcaro.ro

Royal Caro

Royal Caro este o societate cu capital integral privat, 100% romanesc, care a luat nastere inca din Iunie 1991, avand un capital social de ~650.000 Euro. De atunci, activitatea s-a extins, aceasta numarandu-se printre primele companii ce comercializeaza bijuterii din Romania, experienta de peste 20 ani fiind elementul major care a contribuit la aceasta dezvoltare.

Societatea noastra a fost prima companie care a inceput sa comercializeze bijuterii cu pietre pretioase inca din anul 1996, trecand de la bijuterii din aur simplu si/sau masiv si/sau cu pietre sintetice, la bijuterii de un inalt rafinament, continand diamante, pietre pretioase si semipretioase.

Suntem importatori si reprezentanti a unor importante case de bijuterii de lux: Donna Oro, Artlinea, Falcinelli, Miluna, Bibigi, Vanessia, Ambrosia Paris.

Royal Caro produce, importa si comercializeaza sub branduri proprii urmatoarele colectii: DIAMANTICA, COLORI NATURALI, TEMPO PERLA, PURE & SHINY, FANTASIA.

Bijuteriile Royal Caro sunt de foarte multe ori o alegere excelenta pentru orice tip de client, fidelizarea clientilor fiind un aspect foarte important pentru companie. In acest sens, societatea a creat cardurile de fidelitate Royal Club, daruite in special clientilor de top, tocmai pentru a le oferi mereu variante avantajoase in ceea ce priveste achizitionarea unei noi bijuterii.

0/5 0 ratings