Marci de top, styling-uri diferite, toate in acelasi magazin

0214 481 668 bcotroceni@stbretail.ro

Steilmann este prezent pe piata din Romania inca din anul 1991. In prezent, compania detine 52 de magazine in orasele importante din tara.

Brandurile pe care le comercializeaza compania, concretizeaza cu stil o linie de design proprie si exclusiva in lumea modei. Filozofia Steilmann raspunde unei personalitati preocupate de vestimentatia de calitate, functionalitate si o imagine integrata flexibil in profilul modern al societatii actuale.

Va asteptam in magazinul Steilmann Multibrand din AFI Cotroceni unde veti gasi o noua lume compusa din fashion, accesorii si style.

Cu Steilmann Fashion for Life intrati in lumea de marca a brandurilor STEILMANN & STONES. 2 marci de top, 2 colectii cu style-uri diferite, totul sub acelasi acoperis. Aici este reunita o lume intreaga a stilului-de la basic la glamour, de la casual pana la high fashion.

Fashion for Life este moda pura. Vedeti, simtiti, traiti universul de la Fashion for Life. Bine ati venit in lumea modei exclusive pentru femeia si barbatul zilelor noastre.

Sportiv, lejer si foarte relaxat…

Combinati moda Steilmann intr-un look suveran si unic. Obiectivitatea sportiva, materialele inovative si feminitatea sensibila creeaza o colectie care face o sarbatoare din fiecare zi. Calitate de top la super pret-noua in fiecare sezon, in fiecare zi. Stones

Optimist, cool & si degajat… Stones reprezinta un menswear modern cu touch sportiv si eleganta lejera intr-un look urban. Moda pentru barbatul modern, care este plin de optimism si de o lejeritatea naturala. Oficial sau cool-aceasta moda reprezinta placerea pura de a trai si un optimism senzual-dress up for a wonderful life.