O gama larga de haine barbatesti la cea mai inalta calitate

0749 291 291 [email protected]

Viggo

Viggo este sinonim cu semnatura succesului. Conceptul se traduce printr-un suflu innovator adus in moda masculina prin selectia atenta de piese vestimentare.

Ce ar reprezenta hainele fara un sfat pertinent privind modalitatea de purtare si asortare? In locatiile Viggo cel mai important aspect este cel al consilierii vestimentare profesioniste.

Disponibile pe o intreaga paleta de culori, precum si pe diferite tipare si in diferite modele, produsele Viggo Ready to Wear asigura suficiente alternative pentru cele mai diferite ocazii. Fie ca vorbim despre o intalnire business de cel mai inalt nivel, despre un eveniment black-tie sau de o tinuta relaxata, colectiile Viggo propun nenumarate optiuni premium.

In plus, intr-un spatiu privat, consilierii Made to Measure iti ofera controlul absolut asupra costumului tau. Prin control intelegem libertatea de a alege atat tesatura si detaliile costumului, cat si croiala acestuia. O haina pe comanda ofera acces catre noi metode de a combina anumite tipuri de tesaturi cu anumite tipare, de a experimenta contrastele in nasturi, butoniere sau captuseli si de a stabili un fitting personalizat. Iata definitia costumului traditional, impecabil executat si adaptat nevoilor barbatului modern.

4.3/5 47 ratings

Viggo Hope - colectia capsula din materiale reciclate

Design romanesc, productie Made in Italy. Prin colectia Viggo Hope, am imaginat o lume a dezvoltarii durabile, prin care dam o noua viata materialelor. Colectia capsula este compusa din elemente de polyester reciclat, de generatie noua, obtinut din sticle de plastic folosite si transpuse in piese cu design de lux. Eclectica, incorporata intr-o capsula de creativitate, Hope avanseaza conceptul de moda sustenabila ce respecta natura.

20.000 sticle de plastic recuperate din oceane si transformate prin tehnologie inovativa au fost folosite in intregul colectiei Hope. De exemplu, pentru printul unui singur tricou Hope am reutilizat 5 sticle de plastic, in timp ce o jacheta a incorporat 12 sticle de plastic.

Print reciclat defineste AND-ul tricoului Viggo Hope –  recuperarea deseurilor tehnologice si refolosirea lor intr-un mod inovativ. Deseurile de polyurethane sunt selectate si transformate manual pentru a recrea decoratiuni de patchwork pline de culoare, imbogatite de procesarea ulterioara cu laser.

Munca manuala si spiritul creativ se intalnesc in materialul de lux tesut in Italia al producatorului Bonotto. Jachetele, topurile si pantalonii Viggo Hope sunt realizati in intregime din polyester post-industrial 100% reciclat.

Plasticul este recuperat si reciclat pentru a da o noua viata materialului, prin tehnologie inteligenta. Procesul este certificat de Global Recycled Standard, garantie a transparentei lantului de productie.

Materialul reciclat Bonotto Italy din colectia Hope are certificarea Global Organic Textile Standard.  GOTS este cea mai inalta certificare din industria textila, recunoscut international ca fiind cel mai greu de obtinut intrucat verifica nu doar provenienta fibrelor, ci si intregul proces de productie. Materialele Bonotto pentru Hope contin cel putin 95% fibre organice, nu sunt tratate cu substante toxice, sunt colorate cu vopsele nontoxice si sunt produse cu grija si respect fata de natura si angajati.

Iti mai recomandam si...