O gama larga de haine barbatesti la cea mai inalta calitate

0749 291 291 [email protected]

Viggo

Viggo este sinonim cu semnatura succesului. Conceptul se traduce printr-un suflu innovator adus in moda masculina prin selectia atenta de piese vestimentare.

Ce ar reprezenta hainele fara un sfat pertinent privind modalitatea de purtare si asortare? In locatiile Viggo cel mai important aspect este cel al consilierii vestimentare profesioniste.

Disponibile pe o intreaga paleta de culori, precum si pe diferite tipare si in diferite modele, produsele Viggo Ready to Wear asigura suficiente alternative pentru cele mai diferite ocazii. Fie ca vorbim despre o intalnire business de cel mai inalt nivel, despre un eveniment black-tie sau de o tinuta relaxata, colectiile Viggo propun nenumarate optiuni premium.

In plus, intr-un spatiu privat, consilierii Made to Measure iti ofera controlul absolut asupra costumului tau. Prin control intelegem libertatea de a alege atat tesatura si detaliile costumului, cat si croiala acestuia. O haina pe comanda ofera acces catre noi metode de a combina anumite tipuri de tesaturi cu anumite tipare, de a experimenta contrastele in nasturi, butoniere sau captuseli si de a stabili un fitting personalizat. Iata definitia costumului traditional, impecabil executat si adaptat nevoilor barbatului modern.

Declara-ti eterna pasiune pentru cadouri cu Viggo!

Pana la 31.12.23 ai reduceri de 20% pentru un produs sau de 30% pentru minim doua produse achizitionate.
Zoom pe piesele versatile ce se integreaza usor in tinute, dupa nevoie.
In sezonul dorintelor, poti introduce in garderoba ta noi articole vestimentare, dar si un nou mod de a le purta. Acomodeaza-te cu eleganta sarbatorilor imaginata de Viggo!”

Plasticul este recuperat si reciclat pentru a da o noua viata materialului, prin tehnologie inteligenta. Procesul este certificat de Global Recycled Standard, garantie a transparentei lantului de productie.

Materialul reciclat Bonotto Italy din colectia Hope are certificarea Global Organic Textile Standard.  GOTS este cea mai inalta certificare din industria textila, recunoscut international ca fiind cel mai greu de obtinut intrucat verifica nu doar provenienta fibrelor, ci si intregul proces de productie. Materialele Bonotto pentru Hope contin cel putin 95% fibre organice, nu sunt tratate cu substante toxice, sunt colorate cu vopsele nontoxice si sunt produse cu grija si respect fata de natura si angajati.

Iti mai recomandam si...