Promotii

Optiplaza

LEGO: Cel mai indragit personaj al filmului LEGO Movie 2 iti aduce in dar Inima lui. Inima lui Emmet, o primesti cadou pentru achizitii LEGO Movie 2 de minimum 150 lei.

Optiplaza

LEGO: Alege oricare 2 seturi LEGO City Great Vehicules si ai 25% reducere la ambele seturi. Doar pana in 28 februarie, in limita stocului disponibil.

Optiplaza

NALA: Reduceri pana la -40% la o selectie de produse! Valabil in limita stocului disponibil!

Optiplaza

NALA: 3+1 gratis la orice combinatie de sare de baie efrevecenta! Valabil in limita stocului disponibil!

Optiplaza

SMYK: La Smyk All for kids gasesti cadoul perfect pentru cei dragi cu reduceri de pana la 50% la jucariile de plus selectate!

Optiplaza

SPORT VISION: Ai -20% extra reducere la toate articolele din colectia de iarna!

Optiplaza

LEGO: Primesti cadou Umbrela Lego Movie 2, la achizitia de seturi LEGO de minimum 250 lei. Doar pana in 28 februarie 2019, in limita stocului disponibil.

Optiplaza

LEGO: 20% reducere la cele mai reprezentative 2 seturi Lego Movie 2. Ca sa te convingi ca sunt extraordinare!

Optiplaza

LEGO: 30% reducere la o selectie noua de seturi Lego, ca sa te bucuri de si mai multa joaca!

Optiplaza

INTERSPORT: Profita de reducerile anului! Reducere de 50% la bocancii McKinley Discover Mid pentru adulti!Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil!

Optiplaza

INTERSPORT: Prinde reducerile de iarna! Ai jacheta Leox pentru barbati la numai 140.99 lei. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil!

Optiplaza

SMYK: Mai multe produse cu pana la -70%

Optiplaza

SPORT VISION: Te asteptam cu articole la preturi reduse cu pana la 50%! Descopera imbracaminte, incaltamine si accesorii, acum la preturi de nerefuzat!

Optiplaza

LA FEMME: Am inceput anul cu promotii speciale si vei gasi modelele dorite cu pana la -50% reducere. Te asteptam cu drag in magazinele noastre sa probezi, sa alegi si sa combini!

Optiplaza

OPTIPLAZA: Cumpara in perioada 7 Ianuarie-28 Februarie 2019 ochelari de soare sau rame de ochelari de vedere din produsele selectionate si beneficiezi de un discount de pana la 70%!