Regulamente campanii

Descarca .pdf
Cumpara din AFI si castigi Premii Smart care te sustin sa iti urmezi pasiunile!

Descarca .pdf
Participa la concursul organizat de AFI Cotroceni si ai sansa sa fii unul din castigatorii ai unei excursii pentru 2 persoane de 3 nopti la resortul Green Village din Delta Dunarii.

Descarca .pdf

AFI Cotroceni, in parteneriat cu Forum Film Romania, distribuitorul seriei „Piratii din Caraibe", a lansat campania „AFI Cotroceni te trimite in Caraibe". Desfasurandu-se pana pe 31 mai 2017, campania le ofera pasionatilor de cumparaturi ocazia sa se bucure in AFI Cotroceni de zeci de mii de articole, optiuni de entertainment unice in Bucuresti si oferte exclusiviste si, de asemenea, sa castige premii in valoare de peste 15.000 lei.

Descarca .pdf

„Castiga o experienta de lux cu AFI Cotroceni" provoaca clientii Centrului Comercial sa isi redefineasca look-ul si sa descopere tendintele momentului in materie de fashion, beauty, tehnologie si entertainment. Pana pe 14 aprilie ai un motiv in plus sa vizitezi AFI Cotroceni: oricine face cumparaturi de peste 300 de lei se poate inscrie in Tombola de Paste, transformand sesiunile de shopping in beneficii, promotii si surprize.

Nu s-au gasit rezultate pentru cautarea dumneavoastra.