Cel mai incantator si distractiv loc care ii asigura fericirea copilului tau

0758 077 117 [email protected]

Gymboland

Esti invitat sa te aventurezi in tinutul Gymboland, unde vei gasi in locatia din AFI Cotroceni cea mai mare nava, gata sa te primeasca la bord ! Fie ca te imaginezi pirat, navigand pe cele mai adanci mari în cautarea celor mai tainic ascunse comori, ori esti un explorator iscusit descoperind noi taramuri, aici poti da frau liber imaginatiei.

Structura modulara  abunda de elemente dedicate copiilor de toate varstele – jucarii moi, gonflabile, tobogane, trambuline, piscine si tunuri cu bile- iar pentru cei mai îndrazneti, avem disponibil si un lac , cu barcute electrice usor de manevrat, dar dificil de lasat.

Insa Gymboland anticipeaza si nevoile parintilor, devenind un ajutor de nadejde in ziua cea mai importanta a micutului si organizand cele mai frumoase aniversari.

Si ca un strop in plus de creativitate din partea echipei Gymboland, afla ca te vei bucura in mod constant alaturi de noi la evenimentele si cursurile dedicate copiilor, ce vor fi organizate periodic, locul de joaca astfel devenind un izvor nesecat de distractie!

La multi ani Romania!

La multi ani Romania!

 

Iti mai recomandam si...