Superdistractie pe gheata, in fiecare saptamana, pentru toata familia

0724.064.766 [email protected]

Cotroceni on ice

Patinoarul „Cotroceni on ice“ a fost construit in anul 2009 de catre grupul german Ice Business, ce detine experienta in construirea patinoarelor mobile si permanente in diferite parti ale lumii. Acesta are o suprafata de 800 mp si este deschis in fiecare zi, indiferent de sezon, fiind locul perfect pentru imbinarea distractiei cu activitatea fizica. Atmosferă energica, calitatea exceptionala a ghetii, siguranta pe patinoar, promotiile speciale pentru tineri, copii si familii, dar si evenimentele speciale organizate pe tot parcusul anului fac din “Cotroceni on Ice” spatiul de agrement perfect.

Optiunile la “Cotroceni on ice” sunt nelimitate in ceea ce priveste sporturile pe gheata: oferim cursuri de patinaj pentru copii, antrenamente de hochei sau de curling, optiunea inchirierii patinoarului pentru diferite evenimente speciale, zile de nastere, campanii, consursuri, concerte pe gheata, etc.

“Cotroceni on Ice” este de asemenea cel mai sigur patinoar pentru copii: parintii vor putea merge linistiti la cumparaturi cat timp copiii lor patineaza, deoarece personalul special instruit se va afla in permanenta pe patinoar alaturi de cei mici pentru a preintâmpina orice incident. In plus angajatii patinoarului va stau mereu la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari.

Distractia pe gheata are acum un alt nume: “Cotroceni on ice”!

www.patinoarafi.ro

Iti mai recomandam si...