Intra in cea mai mare retea de fitness din Romania!

0311 036 402 [email protected]

World Class

World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 41 de cluburi de health & fitness în 7 orașe din România, peste 65.000 de membri și o echipă puternică formată din peste 700 de experți în health & fitness.

World Class și-a asumat rolul de a educa, inspira și influența românii să fie mai activi, mai des și le oferă șansa de a face pasul decisiv către un stil de viață sănătos prin: o rețea extinsă și accesibilă de cluburi, cu echipamente de ultimă generatie și facilități premium, un mediu de antrenament sigur și motivant, programe de antrenament diversificate, pasiunea și dedicarea echipei de experți în sănătate și fitness.

Vino la World Class Afi Cotroceni pentru o experiență premium de health & fitness, accesibilă tuturor celor care doresc să-și schimbe stilul de viață.

• World Class Afi Cotroceni îți propune un spațiu modern în care membrii se pot antrena în condiții premium și în perfectă siguranță.
• Clubul cuprinde zone de fitness: cardio și forță, cu echipamente de ultimă generație de la Technogym
• Zonă de antrenament funcțional cu system TRX; Accesorii de functional fitness: rowing machines, Kettlebell, Bulgarian Bags, Core Bags, mingi medicinale, BOSU, mingi de stabilitate;
• Mini teren de baschet
• Studiouri moderne de aerobic (capacitate de 300 metri pătrați) și cycling (capacitate de 150 metri pătrați);
• Cele mai noi concepte de Group Fitness marca World Class și Les Mills;
• O echipă de antrenori personali și instructori de group fitness certificați care să te motiveze să îți atingi obiectivele de fitness.
• Categorie club: BRONZE

Alătură-te mișcării #BeHealthy pentru mai multă mișcare și devino inspirație pentru ceilalți!

Dacă îți dorești să afli mai multe despre facilitățile oferite, antrenorii personali disponibili, datele de contact din club sau doar vrei să ai acces la informații și recomandări pentru un stil de viață activ și sănătos, accesează link-urile de mai jos:

Website: https://www.worldclass.ro/club/worldclass-bucuresti-afi-cotroceni/
Facebook: https://www.facebook.com/worldclass.romania
Instagram: https://www.instagram.com/worldclass.romania/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/world-class-romania/
Youtube: https://www.youtube.com/@WorldClassRomania

Life Changing Day @ World Class AFI Cotroceni

Joi, pe 17 ianuarie, World Class AFI Cotroceni ti-a pregatit o zi care iti poate schimba radical stilul de viata!

Incepand cu ora 18, te asteptam cu evaluari corporale, circuite cu antrenori personali, tombole cu premii si multe surprize!
Intrarea este libera, asa ca invita-ti prietenii sa faca primul pas catre stilul de viata #BeHealthy!
Alege-ti clubul preferat si inscrie-te impreuna cu grupul tau de prieteni aici: https://www.worldclass.ro/17-ianuarie-life-changing-day-world-class/ sau pe pagina de Facebook dedicata: https://www.facebook.com/events/523108828195039/

Iti mai recomandam si...