Solutii complete de protectie si accesorizare pentru majoritatea modelelor de smartphone-uri

0771 322 301 [email protected]

Brand GSM

BrandGSM a fost lansat in 2012 atat online cat si offline, primul magazin deschis fiind cel din AFI Cotroceni, urmat pana in acest moment de inca zece in cele mai mari orase din tara. Accesoriile pentru telefoane si tablete comercializate fac parte dintr-o categorie premium, sub branduri de renume international cum sunt Devia, Comma, Odoyo, Swiss Charger, IT Skins sau Navjack, dar si branduri romanesti cu o prezenta continua pe piata inca din anul 2000, cum sunt Lemontti si Procell.

Conceptul BrandGSM a fost gandit pentru a aduce catre client produse de calitate, moderne, cu un pas inaintea tuturor. Avand in spate o companie cu peste 15 ani vechime in GSM si numeroase parteneriate in tara si in strainatate, putem sa spunem ca orice noutate in domeniu va fi prezenta in primul rand pe BrandGSM.

Portofoliul de produse este unul vast si cuprinde de la folii de protectie, huse si carcase pana la incarcatoare, cabluri audio, suporti de telefon, selfiestick-uri, dar si alte gadget-uri ce tin de telefoane si tablete. Produsele se schimba permanent, modelele fiind intotdeauna in pas cu tendintele si necesitatile clientilor nostri.

Calitatea serviciilor oferite se ridica la standardele impuse de brand, clientul primind consultanta in orice moment dar si servicii suplimentare cum ar fi aplicarea foliilor de protectie, personalizarea huselor si carcaselor, etc.

Iti mai recomandam si...