BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

3.4/5 9 ratings

Colectia premium Champion

Este perioada marilor evenimente, dar si a asteptarilor marete. Brand-urile de top ne dezvaluie cele mai noi tendinte pentru acest sezon, iar fiecare influencer este in cautarea celor mai actuale modele de imbracaminte. In aceasta perioada vei regasi in magazinul Buzz colectia premium Champion “We Are One”, care a stabilit standardele culturii urbane in Romania.
Inspitata de diversitatea si unicitatea celor mai frumoase 4 orase din Europa: Londra, Paris, Milano si Berlin, dar si de creativitatea influencerilor din aceste zone, noua coletie Champion a deschis usa noii generatii de trendsetteri.
Datorita spiritului de brand autentic, tipic american, care a cucerit lumea cu inovatii care mai de care icepand cu anul 1919, colectia de toamna 2018 Champion se distinge prin design original, culori aprinse, confort si detalii sportive premium, care sunt evidentiate perfect pe produse. In acelasi timp, colectia ne indeamna sa fim uniti, transmitand lumii un mesaj clar – We Are One!
Descopera colectia premium Champion “We Are One” in magazinul Buzz!