BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 [email protected]

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

Concurs 30 August

“Esti creativ si ai o gramada de idei originale?

Buzz Sneaker Station te invita la un mega concurs vineri, 30 august, intre orele 14:00 – 20:00. 
Cel mai creativ participant va fi premiat cu un VOUCHER IN VALOARE DE 600 lei. Castigatorul va fi desemnat pe 2 septembrie, pe pagina de Instagram Buzz Sneaker Station. 
Vino in magazin, descopera regulile concursului si distreaza-te alaturi de noi!
#OZWEEGOCreator #OZWEEGOGIF”

Iti mai recomandam si...