BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

3.6/5 17 ratings

Descopera New Balance 997H in magazinul Buzz!

Incaltamintea unisex a fost populara in anul 1993, iar in acest an se anunta o mare revenire, datorita noilor sneakersi New Balance. Este vorba despre New Balance 997H, care intrunesc caracteristicile sneakersilor New Balance 997 si New Balance 998.
Conceputi pentru cei care iubesc stilul retro si tenditele care au condus lumea modei, New Balance 997H pastreaza „mostenirea
” sneakersilor originali si ne surprind cu un design nou, modern si mult mai impresionant. Rezultatul este o silueta eleganta, in culori atragatoare, binecunoscuta de sneakerheads, completata de talpa reproiectata, pentru un aspect mai urban, dar si pentru un plus de confort.
Perfect pentru cei care sunt in cautarea stilului si bineinteles pentru sneakerheadsii ce adora sa isi exprime individualitatea, New Balance 997H poate fi purtat de trendsetters si de fanii modelelor unice de incaltaminte, concepute special pentru oameni independenti, cu personalitate puternica.
Buzz va invita sa fiti voi insiva, orice ati purta.
Descopera New Balance 997H in magazinul Buzz.