BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

3.4/5 14 ratings

Puma RS-X Toys

Buzz te invita sa descoperi Puma RS-X Toys. Ii vei recunoaste ca pe un simbol al anilor 80. Aceasta noua abordare a unui stil retro plaseaza Puma RS-X Toys direct in mijlocul acestui trend, pe care industria sneakersilor pare sa il fi adoptat in ultima perioada. Combinand tehnologia sistemului de alergare RS cu mesh-ul – pentru o buna aerisire, cu amortizarea interioara – pentru confort, si cu cauciucul pe talpa – pentru o mai buna aderenta, Puma RS-X Toys detin caracteristicile unor sneakersi ce ofera o multime de beneficii, pe langa aspect. Sireturile asigura o tranzitie insesizabila de la un pantof potrivit pentru relaxare, catre un pantof pentru activitati sportive. Inelul de pe calcai permite o incaltare usoara, particularitate necesara unui sneakers de zi cu zi.

Gaseste-ti zambetul in mici detalii precum culorile aprinse, formele indraznete si peticele robuste, minutios cusute intr-o forma organica, ce iti inveleste piciorul. Atingand usor sneakers-ul, vei simti texturile ce se schimba continuu de la piele intoarsa la mesh, piele, canvas, spuma si plastic. Trecerea de la materiale dense la materiale respirabile, de la rigid si poros la flexibil si catifelat. Daca te gandeai ca Puma RS-X sunt niste sneakersi obisnuiti, te-ai inselat – Toys sunt de fapt un spectacol al simturilor!