BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

0/5 0 ratings

Adidas Originals Deerupt Runner

Adidas Originals Deerupt Runner are un design inspirat din sneakersii anilor ’80 si sunt dovada ca minimalismul poate fi indraznet.

Upper-ul fabricat din mesh este acoperit de o plasa elasica ce se continua si pe talpa, oferind un aspect geometric si un plus de suport si compresie. Constructia tip soseta, interiorul OrthoLite si talpa intermediara EVA asigura un confort de durata, acesta fiind principalul atu al sneakersilor Deerupt.

Descopera colectia Adidas Deerupt Runner pentru el si ea in magazinul Buzz!