BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

3.6/5 18 ratings

Vara ne aduce zile luminoase, noi idei si tendinte!

Design-ul modelului Nike Air Max 720 este inspirat de siluetele legendare din anii ’90.
Talpa, formata dintr-o capsula imensa de aer, ofera bine-cunoscuta amortizare a tehnologiei Air, dusa la un nou nivel de performanta. 

Numele 720 reprezinta suma unghiurilor din care poti vedea talpa: 360 de grade vizibilitate orizontala si 360 de grade vizibilitate verticala. Este cea mai completa implementare a tehnologiei Air din toata gama Air Max. Cu cat ai mai mult aer sub picioare cu atat te vei simti mai confortabil.
Simplitatea permite design-ului sa vorbeasca de la sine, iar cuvintele “less is more” capata sens


Te asteptam in magazinul Buzz sa descoperi modelul Nike Air Max 720!

Buzz

BUZZ: Magazinul Buzz te asteapta cu reduceri de pana la -40%. Vino si descopera selectia si alege cele mai cool produse la cele mai cool preturi!