BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

2.3/5 3 ratings

Adidas Deerupt

Pentru prima data, in aprilie, Bucurestiul a picat in mrejele Adidas Deerupt, iar pe 5 Iulie aceasta silueta s-a intors cu noutati pentru aceasta vara – 4 combinatii de culori.  Ideea de impletitura este folosita ca principiu de baza al design-ului, alaturi de istorie si traditie, ilustratie si planificare urbana, arhitectura si natura. Produsul final este acest sneakers remarcabil.

Adidas Deerupt e foarte usor, avand partea superioara acoperita cu un design tip plasa, acesta fiind inspiratia originala. Sistemul de cusatura minimalist si nonculorile alb si negru combinate cu nuante fluorescente si pastelate, completeaza look-ul acestui sneakers.

Adidas Deerupt reprezinta o dovada a faptului ca minimalismul poate transmite un mesaj puternic.

Descopera colectia Adidas Deerupt pentru ea si el in magazinul Buzz.