BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

3.3/5 8 ratings

Noua colectie Reebok Classic Rapide este acum prezenta in magazinele Buzz

Reebok Classic ne-a pregatit pentru sezonul urmator o alta legenda old-school. Conceput in epoca in care talpa supradimensionata, design-ul spatial si tehnologiile diferite au cucerit strada, Reebok Classic Rapide reprezinta un model clasic, realizat pentru oameni creativi.
Istoria brand-ului imbogateste binecunoscutul logo vectorial printr-o paleta de culori interesanta, iar materialul Eva este responsabil pentru confortul sporit si de asemenea contribuie la aspectul old-school. Partea superioara este ranforsata, lucru ce ofera snekers-ului Rapide o silueta care arata mai placut, in timp ce materialul cu greutate redusa ii asigura flexibilitate si permeabilitate.
Colectia Reebok Classic Rapide rupe barierele dintre istoria brand-ului si stilul sport neschimbat, aducand un omagiu culturii anilor ‘90 – o decada ce a testat fiecare limita in materie de fashion.
Descopera noua colectie Reebok Classic Rapide in magazinele Buzz.