BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

ADIDAS ATHLETICS lanseaza colectia Z.N.E. PULSE

ADIDAS ATHLETICS lanseaza colectia Z.N.E. PULSE, prima linie de haine inspirata de bataile inimilor a unor atleti consacrati.

– Inspirat de bataile inimilor a unor atleti consacrati si de emotiile de dinaintea meciurilor, adidas Athletics a creat hanoracul Z.N.E. Pulse Knit care are un design unic ce imita bataile inimii.
– adidas Athletics a folosit date care provin de la emotiile sportivilor de dinaintea meciurilor
– Z.N.E. Pulse Collection va fi purtata de atleti consacrati precum Gareth Bale, Paul Pogba, James Harden, Tori Bowie, Angelique Kerber and Simona Halep –

London UK, August 9, 2017: adidas Athletics a dezvaluit ultima colectie Z.N.E., prima linie de haine inspirata de pulsul accelerat al inimilor atletilor inainte de fiecare joc.

adidas a colaborat indeaproape cu atletii in timpul acestui proces de creatie, adunand si analizand date corespunzatoare pentru design-ul hainelor Athletics Pulse. Echipa s-a concentrat asupra momentului in care atletii parasesc vestiarul si se indreapta catre terenul de joc, moment in care pulsul inimii atinge un punct culminant.

Inima colectiei este hanoracul adidas Z.N.E. Pulse Knit, avand un design unic care imita bataile inimii. Materialul este lana merino, special aleasa pentru confortul maxim pe care acest material il ofera oricarui sportiv, indiferent de sportul pe care il practica.

Colectia este purtata de o selectie de atleti consacrati international, precumfotbalistii Gareth Bale si Paul Pogba, baschetbalistul James Harden, alergatorul Tori Bowie si jucatoarele de tenis Angelique Kerber si Simona Halep.

Descopera intreaga colectie in magazinele Buzz.

Buzz

BUZZ: Buzz implineste 3 ani si are pentru tine reduceri de -30%, dar si alte surprize!