BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

0731 666 220 buzzafi@sportvision.ro

Buzz

BUZZ este destinatia iubitorilor de moda urbana!

BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul contine cea mai mare gama de modele de incaltaminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, editii limitate.

Design-ul magazinului este modern, cu influente industriale si street art, completand perfect look-ul urban al colectiilor din raft.

Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de editii de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ.

In plus, BUZZ ofera, prin fiecare produs, atat o achizitie avantajoasa cat si calitate la cele mai inalte standarde.

Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana si de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Brand-uri partenere: Converse, Nike, Adidas, New Balance, Asics.

3.6/5 19 ratings

New Balance 997S

New Balance 997S este noua silueta inspirata de clasicul 997, insa actualizata pentru un look contemporan si modern.

Lansat in anul 1991, modelul clasic 997 s-a bucurat de o noua tehnologie si estetica. Silueta fuzioneaza tehnologia C-Cap in interiorul unitatii ENCAP, creand astfel o versiune optimizata estetic, in comparatie cu versiunile anterioare.

Talpa este imbunatatita cu un sistem inovator de stabilizare, ce utilizeaza o combinatie dintre noile si vechile tehnologii New Balance. Silueta detine tehnonogia ENCAP Reval, combinata cu Abzorb, pentru o baza stabila si o buna amortizare.

Partea superioara aduce un omagiu sneaker-ului original New Balance 997, dar totodata ne surprinde cu noi detalii rafinate si executii modernizate, pentru a crea o silueta de actualitate pentru consumatorul contemporan. Modelul este realizat din materiale premium, care ofera confort maxim, dar si un plus de stil.
Descopera New Balance 997S in magazinul Buzz.

Iti mai recomandam si...