Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din Romania, prezent in 160 de magazine, in peste 110 orase si detinator al unuia din cele mai importante magazine online din tara. De la fondare, peste 5.000.000 de familii au cumparat de la Flanco. Adica am adus zambetul pe buze unui numar mult mai mare de clienti individuali.

In toti anii scursi din 1994 pana astazi, indiferent de suisuri si coborasuri, misiunea noastra a ramas fundamental neschimbata. Am adaugat doar un alt nivel la aceasta: le facem viata mai usoara si mai frumoasa oamenilor si prin faptul ca ii calauzim prin avalansa de branduri, oferte si tehnologii, sa aleaga exact ceea ce li se potriveste. Si mergem inainte neabatuti pe acest drum. Iar ca o companie 100% romaneasca, bornele care ne ghideaza sunt valorile in care exceleaza romanii: creativitate, adaptabilitate, spirit competitiv si obisnuinta de a face multe cu putin.

Program magazin 

Luni – Duminica: 10:00 -21:00

3.9/5 60 ratings

Super Ofertele Noului An!

La Flanco iti permiti ce e mai bun pentru ca dorintele tale se implinesc cu Super Ofertele Noului An la cele mai ravnite produse. Te asteptam in magazinul tau preferat electro-IT sa iti alegi produsul care sa te faca fericit.

Iti mai recomandam si...