Gerovital. Doctor in frumusete

0743 881 065 [email protected]

Gerovital

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, aduce excelenta in cosmetica mai aproape de romani. Magazinul Gerovital ofera o paleta larga, de peste 300 de produse cosmetice. Concepute in laboratoare performante si rezultate din pasiunea si cercetarea permanenta a specialistilor Gerovital, produsele companiei Farmec sunt apreciate in peste 30 de piete de pe toate continentele.

Gerovital este cel mai iubit brand romanesc si o emblema a frumusetii autohtone inca din anul 1967, cand profesorul Ana Aslan a creat Gerovital H3. Produsele Gerovital, recunoscute si apreciate atat in tara, cat si in strainatate, au la baza retete 100% romanesti ce folosesc ingrediente naturale, intr-o imbinare desavarsita a traditiei si inovatiei in cosmetica. Brandul reuneste game atent create pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului, iar calitatea de top demonstrata in cei aproape 50 de ani de traditie, i-au adus numeroase premii si distinctii. In anul 2015, brandul Gerovital a obtinut titlul de SUPERBRAND 2015, distingandu-se prin calitate, performanta si popularitate dintre peste 1500 de branduri analizate de Superbrands Romania. Produsele AslaVital pentru ingrijirea tenului au la baza un ingredient de exceptie, argila pura, 100% romaneasca, provenita dintr-o sursa unica, Muntii Padurea Craiului. Prima gama pe baza de argila pe plan mondial, AslaVital e la baza o conceptie originala de prevenire si intarziere a imbatranirii tenului, care valorifica potentialul de exceptie al argilei.

4.4/5 11 ratings

Gerovital Beauty- Mai mult decat culoare

Este o gama completa cu produse destinate fiecarei etape de machiaj (rujuri cremoase, mate sau lichide, balsam de buze, anticearcan, creioane dermatografe, pudre si farduri de obraz, kit de sprancene si farduri de pleoape)

  • Produse Gerovital Beauty nu incarca tenul, ii confera lejeritate si aspect natural
  • Ingredientele active au beneficii certificate (hidratare, rezistenta indelungata)
  • Continut de acid hialuronic, pudra de diamant si vitamina E

Iti mai recomandam si...