Gerovital. Doctor in frumusete

0743 881 065 [email protected]

Gerovital

Dezvoltarea magazinelor Gerovital are la bază conceptul unic “Doctor în Frumusețe”, care a fost creat în armonie deplină cu atributele brandului: inovație, încredere și eficiență. Magazinele oferă o experiență de shopping completă, de la consiliere și recomandări personalizate de produse și ritualuri de îngrijire, până la servicii gratuite pe care le oferim clientilor nostri: împachetare cadou, sesiuni de machiaj, dermoanaliza tenului, colectarea selectivă a ambalajelor produselor utilizate sau cardul de fidelitate.
Pe lângă oferta foarte generoasă de produse cosmetice de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele îndrăgitelor branduri Gerovital și Aslavital, în cadrul magazinului nostru se găsesc și produse din prima gamă de cosmetică decorativă – Gerovital Beauty.
Totodată, în magazinul Gerovital te așteaptă permanent noutăți și oferte promoționale. Prin programul de fidelizare, clienții beneficiază de reduceri si produse cadou la aniversarea zilei de naștere.
Un al program desfășurat în magazinul nostru este cel de responsabilitate față de mediu, prin campania ”Ai grijia de natură așa cum ai grijă de tine”. Astfel, invităm toți consumatorii noștri să revină în magazin cu ambalajele produselor utilizate din portofoliul companiei Farmec SA, în vederea colectării și reciclării corespunzătoare.
Brandul de cosmetice Gerovital este deținut de compania cu capital 100% românesc, Farmec – cel mai mare producător de cosmetice, cu peste 130 de ani de experiență – fiind considerat un brand emblemă și creator al industriei cosmetice moderne din România.

Gerovital Beauty- Mai mult decat culoare

Este o gama completa cu produse destinate fiecarei etape de machiaj (rujuri cremoase, mate sau lichide, balsam de buze, anticearcan, creioane dermatografe, pudre si farduri de obraz, kit de sprancene si farduri de pleoape)

  • Produse Gerovital Beauty nu incarca tenul, ii confera lejeritate si aspect natural
  • Ingredientele active au beneficii certificate (hidratare, rezistenta indelungata)
  • Continut de acid hialuronic, pudra de diamant si vitamina E

Iti mai recomandam si...