Principiul crearii blugilor dupa cele mai inalte standarde si valori

0770 746 067 [email protected]

Levi’s

Cultura Levi’s se bazeaza pe valori puternice, creativitate si munca. Practicile inovatoare, fiabile si moderne nu sunt doar modalitatea in care realizam blugii si celelalte produse ale noastre, ci reprezinta principiul pe care il apreciem in intreaga noastra activitate.

Mickey x Levi’s®- colectie speciala cu ocazia implinirii a 90 de ani a celebrului personaj Disney

In cea mai mare parte a secolului trecut au existat o serie de simboluri care s-au dovedit a fi adevarate iconuri ale Americii. Mickey Mouse este unul dintre ele, iar celalalt este jeans-ul Levi’s®. Cu ocazia celebrarii a 90 de ani a personajului Mickey Mouse, aceste doua branduri originale si-au unit fortele pentru prima data intr-o colectie speciala Mickey x Levi’s®.

Alaturi de tricouri si bluze cu grafica lui Mickey Mouse – mare parte din ele fiind scoase din arhivele Disney din Anaheim, California – colectia include si o editie speciala a jachetei iconice Levi’s® Trucker cu imprimeu Mickey, un item foarte versatil pentru orice tinuta. Imprimeurile graficele sunt parte a trendurilor de strada actuale inspirate de logo-mania si de diverse modele de jeans prespalate, care ne aduc aminte de stilul anilor ’80 si ’90. Faimoasele ilustratii ale lui Mickey si item-urile Levi’s® aduc impreuna un fresh twist celor 235 de ani de istorie combinati, ceea ce demostreaza ca cele doua branduri raman la fel de originale in prezent, dar si viitor.

Colectia Mickey x Levi’s® este disponibila in toate magazinele Levi’s® din tara!

Despre Levi’s®
Brand-ul Levi’s® exemplifica perfect stilul clasic American, cool si relaxat. Inca de la lansarea de catre Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume – captand atentia si loialitatea oamenilor de-a lungul generatiilor. Astazi, portofoliul Levi’s® continua sa evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat in industria modei. Gama de jeans si accesorii este disponibila in mai mult de 110 tari, permitand oamenilor din intreaga lume sa isi exprime stilul personal. Pentru mai multe informatii despre Levi’s®, produsele si magazinele sale, vizitati levi.com.

Iti mai recomandam si...