Se adreseaza femeilor ce vor sa tina pasul cu tendintele actuale

0212 521 063 clienti@melimelo.ro

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 36 de magazine, dintre care 2 magazine tip outlet, 1 magazin in Chisinau si 1 magazin in Sofia si magazinul online.

Meli Melo – Paris se adreseaza femeilor carora le place sa tina pasul cu tendintele, independente, decise, care cauta rasfat si un cadru prietenos, relaxant, de fiecare data cand ne viziteaza.

Categoriile de produse care se gasesc in magazinele noastre se adreseaza atat micutelor domnisoare, cat si femeilor mature, cu un stil perfect conturat.

Ne dorim ca experienta traita in magazinele Meli Melo – Paris sa fie una placuta, astfel ne intampinam clientele intr-un cadru primitor, cu zone bine definite coloristic, pentru a le usura luarea deciziilor cand vine vorba de alegerea accesoriilor preferate sau de nevoia de a se asorta in functie de evenimentul pentru care se pregatesc.

Visam sa le aducem clientelor noastre fantezie, culoare rasfat, dar si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda, dar si experiente incredibile si inspiratie.

De la cercei, coliere, bratari, pana la esarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genti, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de par, dar si incaltaminte. Toate colectiile sunt atent lucrate special pentru doamnele si domnisoarele in cautare de noutati din domeniu, in magazinele noastre, in fiecare sezon.

De la agentia de stil londoneza, prin intermediul trend book-urilor realizate special in fiecare sezon, la buyerii care alcatuiesc cu pasiune, element cu element, fiecare colectie, la fabricile cu care lucram modelele unice, alcatuind piesele in cel mai mic detaliu, la mii de kilometri. Toate lucreaza atent si intens, cu 9 luni inainte de a fi puse in scena (cu un sezon inainte), de a fi lansate in magazine, pentru ca tu sa ai la timp accesorii in tendinte, adaptate fiecarui sezon.

Te asteptam sa iti identifici stilul si accesoriile de care ai nevoie pentru o aparitie fabuloasa!

5/5 1 rating