Produse profesionale pentru ingrijirea parului

0318052046

Profihairshop

Brandul Profihairshop, renumit in tari precum Germania si Austria, s-a lansat in Romania in anul 2009 din dorinta de a oferi frumusete, eleganta si stil – exceptional reprezentate de produsele profesionale pentru ingrijirea parului.

Profihairshop se adreseaza atat saloanelor de infrumusetare cat si utilizatorilor de produse profesionale, comercializand o gama diversificata de produse: vopsele de par, sampoane, masti, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru par, produse pentru manichiura, oja, creme ingrijire, produse electrice pentru coafat.

“Fii propriul tau stilist!“ este provocarea lansata de lantul de magazine Profihairshop de a folosi produse profesionale la domiciliu, sub indrumarea consultantilor tehnici din magazine.

Branduri comercializate: L´Oreal Professional , Wella Professional, L´Oreal Kerastase, Sebastian Professional, Londa Professional, Moroccanoil, Wella System Professional, Lakme, IDC Institute, Lowell, Kaypro, Oro del Marocco, Oro di Luce, Superplex, JOC Care, Alama, Joico, Cameo, Oro Therapy, T-LAB Professional, Tigi, Opi, Jvone Milano, Refectocil, Directions, Mex, Alveola.

T-LAB PROFESSIONAL – TRUE MEANING OF NATURAL LUXURY

T-LAB Professional vine cu produse de înfrumusețare unisex, vegane, multirasiale și incluzive, sigure și de înaltă performanță, potrivite pentru toate vârstele, care să ofere rezultate vizibile, ghidate de natură și integrate de o abordare științifică.

Consultanții noștri te așteaptă să îți povestească mai multe despre produsele brandului.”

Iti mai recomandam si...