Articole vestimentare pentru femeile cu stil si atitudine

0771 740 791

Sinsay

Colectii vestimentare originale pentru femeile indraznete

Sinsay este cel mai tanar brand din portofoliul retailerului international de imbracaminte LPP. Colectiile noastre vestimentare se adreseaza femeilor tinere, in cautarea inspiratiei de zi cu zi si a tinutelor de party cat mai originale.

Vino in magazinele Sinsay si descopera designuri bazate pe tendintele actuale, modele si imprimeuri indraznete, dar si o diversitate de stiluri dintre care sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine!

#WHOIFNOTME – CEA MAI RECENTA CAMPANIE SiNSAY

Sfarsitul verii reprezinta momentul ideal pentru schimbari si rezolutii. In aceasta toamna, SiNSAY este brandul fetelor care se iubesc, se bucura de viata si pretuiesc emotiile adevarate.

Cea mai recenta campanie SiNSAY, #whoifnotme, ilustreaza puterea prieteniei si a intimitatii, precum si diversitatea personalitatilor exceptionale ale fetelor SiNSAY. Optimismul, energia si curajul de a-ti atinge cele mai arzatoare dorinte sunt principalele elemente care au inspirat creatorii acestui proiect. Tinutele nebunatice gandite de Ewelina Gralak reprezinta combinatia stilului personal cu cele mai hot tendinte ale sezonului.

Iti mai recomandam si...