Bijuterii incrustate cu diamante si pietre pretioase colorate

0736 555 999 [email protected]

Teilor

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta-exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se contureaza in jurul conceptului de inovatie – colectiile de bijuterii purtand amprenta Teilor – intr-o continua evolutie, nou si imprevizibil, elegant, dar nu intotdeauna clasic.

De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente atat prin colectii speciale de bijuterii de aur, inele de logodna si verighete cu un design autentic, cat si prin servicii la cele mai inalte standarde.

Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.

3.3/5 20 ratings

Pentru tine, Maria!

Bijuteriile sunt cadoul perfect cu orice ocazie, cu atât mai mult cu ocazia zilei onomastice. Bijuteriile din metale nobile vor rămâne o amintire prețioasă pe care o vei purta cu tine în fiecare zi.

Fie că sunt bijuterii clasice, fie că sunt piese îndrăznețe care urmează o modă, cerceii, colierele și inelele care fac parte din colecția Teilor intitutată „Pentru tine, Maria!” sunt un statement prin designul original, conceput pentru a pune în valoare feminitatea și a sublinia eleganța care stă întotdeauna în detalii.

Perlele – simbolul rafinamentului atemporal, iolitul – cristalul după care se călăuzeau vikingii, ametistul – piatra intuiției și a păcii interioare precum și granatul – piatra inspirației și spiritualității sunt doar câteva din nestematele prinse în aurul alb, galben sau roz, în monturi glamour, cu un aer proaspăt precum o briză de vară.

Iti mai recomandam si...