Ateliere florale impreuna cu Atelierele ILBAH

Ateliere florale impreuna cu Atelierele ILBAH

Pe 1 si 8 Martie, in cadrul AFI Cotroceni (Bucuresti), va invitam sa va alaturati trainerilor floristi Atelierele ILBAH pentru a sarbatori sosirea primaverii intr-un mod unic si creativ, prin crearea unor aranjamente florale uimitoare.

In cadrul atelierelor noastre va vom invata cum sa creati aranjamente florale frumoase, pline de culoare si de viata. Vom folosi flori proaspete si o varietate de materiale si accesorii pentru a crea aranjamente care sa va reprezinte si sa va aduca bucurie.

Fie ca sunteti incepatori sau pasionati de creatia aranjamentelor florale, veti avea parte de o experienta interactiva si distractiva alaturi de alti oameni pasionati de flori, sub indrumarea unor floristi experimentati.

Va invitam sa ne bucuram impreuna de sosirea primaverii prin crearea de aranjamente florale frumoase si unice!

Inscrie-te acum aici.| Acces Gratuit | Locuri Limitate.

  • Miercuri, 1 Martie 2023 – Martisoare inflorate

De-a lungul deceniilor, martisoarele in sine s-au schimbat, evoluand odata cu trendurile moderne. Anul acesta, va invitam sa va realizati propriul martisor alaturi de trainerii Atelierele ILBAH.

  • Miercuri, 8 Martie 2023 – Mic aranjament de sezon

Aranjamentele florale au rolul de a infrumuseta spatiul locuit, de a aduce un strop de culoare si creativitate. Va invitam sa va creeati propriul aranjament de sezon alaturi de trainerii Atelierele ILBAH!

Va invitam sa descoperiti minunata lume a florilor, alaturi de Atelierele ILBAH si AFI Cotroceni!

O persoana a participat