Spectacol de tango cu muzica live si dans in AFI Cotroceni

Spectacol de tango cu muzica live si dans in AFI Cotroceni

Vino sa dansam tango si sa ne bucuram de muzica live in AFI Cotroceni – cel mai mare mall din Romania!

Va asteptam alaturi de noi sa ne bucuram de muzica live, impreuna cu muzicieni de exceptie – Mariano Castro (Argentina), Cvartet Passione (Romania), dans si compania prietenilor in spatiul modern si fantezist al celui mai mare mall din Romania!

Cvartet Passione, un grup de talentate muziciene romance, vor canta alaturi de Mariano Castro: pianist argentinian Narcotango, a fost nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy (in 2009 si 2010) pentru categoria Cel mai bun Album de Tango, cu acelasi grup faimos. Nu numai cu Narcotango, dar si in calitate de pianist si chitarist solist, are la activ peste 25 de turnee internationale in Europa, Statele Unite, Canada si America Latina. In Romania a realizat aranjamentele muzicale pentru numeroase spectacole de tango, dintre care amintim: Luna Tango Concert, Argentango, Tango Simfonic.

Dansatorii de tango care vor urca pe scena alaturi de Mariano Castro si Cvartet Passione vor fi:

  • Laurentiu Lungianu si Maria Popa
  • Valentino Luca si Korina Petrescu
  • Irina Stefanescu y Daniel Constantin

In momentele in care dansatorii din spectacol nu vor fi pe scena, invitam toti dansatorii din comunitatea de tango din Bucuresti si nu numai, sa ni se alature si sa se bucure de muzica live!

In saptamana 23- 28 octombrie vor avea loc urmatoarele evenimente in incinta AFI Cotroceni:

  •  27 octombrie – flashmob tango, ora 19:00
  • 28 octombrie – recital cu durata de 60 minute alaturi de Mariano Castro, Cvartet Passione si a 3 cupluri de dansatori de tango argentinian, in intervalul orar 19:00 – 20:00
  • 23-29 octombrie – expozitie istoria tango-ului argentinian in incinta Afi Cotroceni, care consta in: expunerea pe galerie a 15 panouri cu istoria tango-ului Argentinian.
  • 23-29 octombrie – discutii cu vizitatorii mall-ului, impresii, panoul de sugestii referitoare la importanta culturii in spatii neconventionale.

O persoana a participat