Inchide X

LaserMaxx

LASERMAXX ROMANIA - THE LASER TAG ARENA

LaserMaxx Romania este disponibil acum si in AFI Palace Cotroceni, punand la dispozitia clientilor sai un spatiu de distractie uimitor. Arena de laser tag, asezata pe un spatiu de 1000 mp, ofera cele mai neasteptate senzatii celor care isi doresc o doza concentrata de energie iar jocurile din barul LaserMaxx mentin ritmul alert –  doua mese de hockey table, doua mese de fusbal si darts.           

Laser tag-ul este un joc hi tech indoor, de tip combat. Echipamentul de joc consta intr-o vesta si o arma. Munitia este nelimitata si este reprezentata de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflati pe vestele jucatorilor. Software-ul de monitorizare inregistreaza activitatea jucatorilor si emite la finalul jocului un raport ce arata scorul individual, pe echipa si evolutia generala a jucatorilor (eficienta, cine a fost impuscat de cine si de cate ori s.a.m.d). Vietile sunt nelimitate astfel obiectivul jocului este de a realiza un punctaj cat mai mare pana la finalul partidei.

Jocul se desfasoara intr-un spatiu cu labirinturi si obstacole, pe ritmul muzicii, inconjurat de fum. LaserMaxx este locul in care vei gasi atmosfera pe care o cauti, distingandu-se intotdeauna prin chipuri prietenoase, muzica buna, personal amabil, bun gust si originalitate. Pregateste-te pentru o experienta intensa!

Barul LaserMaxx comercializeaza bauturi racoritoare, bauturi energizante, apa, bere, mixed drink, batoane de ciocolata si snacks. In bar exista mai mult de 80 de locuri la mese si dulapuri cu cheie in care clientii isi pot depozita bunurile personale pe durata vizitei la LaserMaxx.


Program LaserMaxx AFI Palace Cotroceni:

L - J: 10.00 - 24:00
V: 10.00 - 01.00
S: 11.00 - 01.00
D: 11.00 - 24.00

Happy Hours:
L – V: 10.00 – 14.00
13 RON/ persoana/ joc - 15 minute.
 
Tarife: 15 RON/ persoana/ joc - 12 minute
            18 RON/ persoana/ joc - 15 minute
            23 RON/ persoana/ joc - 20 minute


Programari si informatii:
Tel : 0725.533.588/ 0371 088 808
Email : maxx@lasermaxx.ro
YM id : lasermaxx_romania
www.lasermaxx.roAboneaza-te la newsletter