Fructe proaspete si povestea din spatele beneficiilor acestora

0737 342 581 raduessence@gmail.com

Essence Fruit Bar

In epoca consumatorismului global mintea noastra este bombardata de noi branduri in sectorul alimentatiei publice si al alimentelor. Mass media ne propune alimente bizare, exotice sau retete create in laboratoarele marilor multinationale. Si deseori chiar mass media ne dezvaluie defectele acestora: au multi conservanti, ingrasa, fiind desigur incompatibile cu un stil de viata sanatos.
Pe scurt ne fac cunoscute alimente apetisante si in acelasi timp ne sugereaza sa nu le consumam!
Ne spun ce ne face rau insa nu ne ajuta sa intelegem ce ne facem bine !
Proiectul nostru ia nastere tocmai din aceasta necesitate: dorim sa va propunem o gustare care sa fie usor de consumat, sa va pastreze starea de bine, sa fie adecvata in orice moment al zilei.

La Essence Fruit Bar gasesti nu numai fructe proaspete dar poti chiar sa descoperi si povestea din spatele lor si proprietatile benefice ale acestora. Cuvantul Essence cuprinde sensul ideii noastre. De fapt prin intermediul fructelor, noi ii invitam pe clientii nostri sa cunoasca esenta, provenienta acestora, sa le consume si sa le aleaga din numeroase varietati.
La noi, pe langa o gama foarte larga de fructe proaspete selectionate, vei gasi meniuri apetisante cu retete personalizate care vor imbina gusturi delicate cu proprietati benefice pentru corp si pentru minte. Totul preparat pe loc, dupa gustul tau.

2.3/5 8 ratings

Iti mai recomandam si...