Cea mai sanatoasa mancare pentru clienti, la preturi accesibile

0743 285 592 [email protected]

Salad Box

Salad Box s-a nascut din dorinta de a promova un stil de viata sanatos si de a oferi o alternativa mancarii de tip fast-food, prin reteaua de restaurante din intreaga tara.

Produsele de calitate, realizate din ingrediente proaspete, asezonate cu cele mai gustoase dressinguri, au fost garantia unui produs care ii impaca si pe cei mai pretentiosi gurmanzi. Varietatea de ingrediente ofera clientilor posibilitatea de a-si compune propria salata. Secretul gustului? Atentia cu care este preparata fiecare salata.

Pe linie de deserturi, restauranul Salad Box ofera o varianta excelenta intre sanatos (iaurt grecesc sau seminte de chia) si dulce (fructele proaspete sau sub forma de gem). Tot aici gasesti cele mai bune supe-crema, limonade, fresh-uri sau salate de fructe, servite in ambalaje speciale, care permit oricand sa fie luate la pachet.

3.3/5 3 ratings

Wrap cu pui sau cu ton

Pe plaja, la munte, in excursie, sau in masina ia cu tine cea mai savuroasa, usoara si sanatoasa gustare: Wrap cu pui sau cu ton – doar de la #SaladBox #DMAQualityFood #AFICotroceni

Iti mai recomandam si...