Lant de cofetarii si liderul torturilor realizate manual

0771 259 770 [email protected]

Nedelya

Nedelya este un lant de cofetarii cu peste 20 de ani de istorie. Compania este infiintata de catre Radoslava si Gheorghi Mincevi in data de 01.04.1993. In acest moment este liderul torturilor facute manual avand peste 30 de locatii in Europa de Est.

Torturile NEDELYA se fabrica cu produse de inalta calitate, nu contin conservanti si nu se congeleaza. Orice comanda se face manual de catre maiestrii nostri calificati, cu stil si cu atentie la detaliu.

• Folosim numai produse de inalta calitate: smantana din lapte de vaca, unt proaspat de vaca si oua proaspete precum erau folosite in vechile cofetarii vieneze. Lucram cu aceiasi furnizori de ani de zile si ii schimbam foarte rar. Achizitionam materii prime mai scumpe si nu facem compromisuri cand vine vorba de calitate.
• Orice tort este facut manual. Dimineata coacem blaturile si le taiem. Le ungem singuri cu smantana si crema. Cu ajutorul mainii insiropam si decoram fiecare tort in parte. Magia cofetariei o reprezinta fabricarea manuala.
• Torturile noastre nu au fost congelate in nicio etapa de productie si pastrare. Aceasta este cauza principala a proaspatului gust incredibil. De aceea termenul de valabilitate al torturilor noastre este de 4 zile.

Iti mai recomandam si...