Locatia in care aromele de cafea se impletesc cu deserturi gustoase

0753 311 525

Noi, cei de la Gloria Jean’s Coffees ne dedicam crearii unei experiente unice in domeniul cafelei pentru clientii nostri.

Infiintata acum mai bine de 30 de ani, Gloria Jean’s Coffees a devenit o emblema la nivel global cu peste 1000 de magazine in peste 40 de tari.

In calitatea noastra de specialisti in domeniul cafelei preparata manual, de la boaba de cafea pana la ceasca, va invitam sa gustati pasiunea pentru care Gloria Jean’s Coffees este faimoasa:

De mai bine de 30 de ani, Gloria Jean’s Coffees este cunoscuta pentru cafeaua ei exceptionala. Azi noi oferim consumatorului o gama de peste 150 de produse incluzand bauturi espresso calde si reci, boabe proaspete de cafea premium, o selectie vasta de ceaiuri gourmet, produse de patiserie si cafea raportat la marfuri.

Gloria Jean’s Coffees foloseste numai boabe de cafea Arabica de cea mai buna calitate, culese manual-dintre care doar 2% corespund standardelor Gloria Jean’s Coffees.

Noi prajim cu meticulozitate cafeaua conform standardelor, asigurandu-ne ca ai nostri clienti primesc aceeasi ceasca de cafea delicioasa in fiecare zi.

Gloria Jean’s Coffees este hotarata sa ofere o experienta extraordinara in privinta cafelei. Cu acest tel, Gourmet Coffee & Tea Shops Servicii S.A. a inceput sa prezinte consumatorilor romani o mare varietate de Cafea si Ceaiuri Gourmet din intreaga lumea.

Veniti sa descoperiti cafeaua despre care n-ati stiut pana acum ca va place atat de mult. In coffee-shop-urile noastre mobilate elegant, noi va oferim un ambient comfortabil unde va puteti bucura de cafeaua preferata. Colectia de cafele Gloria Jean’s este, de asemenea, disponibila pentru cine si le doreste acasa.