Primul restaurant din lanțul Happy Restaurants s-a deschis în AFI Cotroceni!

+40731234524 [email protected]

Happy

Istoria lanțului începe în ziua Crăciun a anului 1994 și continuă în prezent cu peste 35 de restaurante în toată Europa. Unul dintre numeroasele premii care recunosc succesul companiei a fost în 2022 și 2023, când Happy a devenit cel mai bun restaurant din Londra pentru doi ani la rând. Cunoscut în toată Europa pentru angajamentul său față de mâncărurile proaspete și savuroase și pentru atmosfera caldă și primitoare, Happy este locul perfect pentru întâlniri de familie și pentru a sărbători momentele importante ale vieții. De la sushi la burgeri, meniul nostru are delicii pentru toate vârstele. Alăturați-vă nouă și descoperiți de ce Happy Restaurants este mai mult decât o simplă masă, ci un loc în care puteți crea împreună amintiri fericite.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în restaurantul nostru prietenos pentru familii și să devenim o parte îndrăgită a tradițiilor dumneavoastră culinare!

Pagină Instagram – https://www.instagram.com/happyrestaurants.ro/

Pagină Facebook – https://www.facebook.com/HappyRestaurantsRomania

TikTok – https://www.tiktok.com/@happyrestaurants.ro

Marea deschidere Happy Restaurants în AFI Cotroceni!

Suntem încântați să anunțăm marea deschidere a Happy Bar & Grill în București! Acest restaurant deținut și administrat de o familie, celebru pentru atmosfera sa caldă și meniul său divers, își va deschide porțile în data de 20.05.2024 în AFI Cotroceni.

Happy Bar & Grill promite o experiență culinară unică, cu mâncăruri proaspăt preparate, de la sushi la burgeri. Vino alături de noi pentru o seară de mâncare delicioasă, distracție și sărbătoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în cea mai nouă locație a noastră și să împărtășim bucuria de a lua masa cu dumneavoastră!

Iti mai recomandam si...