Locul in care faci cunostinta cu cele mai bune preparate asiatice

0722 963 606 contact@wuxing.ro

Wu Xing

Wu Xing este o experienta culinara deosebita, un rasfat pe care ti-l poti oferi in fiecare zi.

Primul restaurant chinezesc din Romania cu serviciu de livrare acasa sau la birou, Wu Xing a fost infiintat in 1999 si este cel mai cunoscut brand de mancare chinezeasca din Bucuresti. Dupa mai putin de un an de la debut, timp in care piata bucuresteana se „aglomerase”, Wu Xing s-a detasat in pozitia de lider, datorita calitatii preparatelor chinezesti, serviciilor si nu in ultimul rand a numarului mare de comenzi de mancare la domiciliu/birou. Cu o experienta de 16 ani in rasfat culinar, Wu Xing a fost votat in 2013 alegerea numarul 1 a bucurestenilor in materie de mancare chinezeasca (Studiul Daedalus).

In fiecare zi livram momente delicioase si facem acest lucru cu placere. Pentru ca tu sa te bucuri oricand de o experienta deosebita!

3.2/5 18 ratings

Wu Xing a implinit 20 de ani de existenta!

Wu Xing, primul restaurant chinezesc din Bucuresti cu serviciu de livrare la domiciliu, a implinit 20 de ani de existenta. Pentru ca bucuria creste atunci cand este impartasita, WuXing te invita sa sarbatoresti impreuna cu ei acest prilej festiv. Cum? Prin introducerea a 4 meniuri aniversare, impachetate si pregatite special, la pretul de 20 de lei. Oricare ar fi preparatul tau chinezesc preferat, vei gasi cu siguranta ceva pe gustul tau printre ele. Poti opta fie pentru pui sau vita, acompaniate de orez, fie pentru spaghete de pui insotite de o supa delicioasa de noodles. Indiferent de alegere, asteapta-te la un mix savuros de arome, din care te poti infrupta in restaurantul WuXing de la etajul 1 al zonei de restaurante (langa Cinema City), alaturi de prieteni sau familie.

Iti mai recomandam si...