Cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor

0784 211 213 [email protected]

GNC

GNC este cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai.

Originar din SUA, GNC este in acest moment la 80 de ani de la lansare, lider mondial in domeniul suplimentelor nutritive. Este prezent in peste 60 de tari, avand 8800 de magazine deschise.

Primul magazin s-a deschisin Romania in 2011, in Bucuresti.

Gama noastra este extrem de variata, avand peste 500 de produse prezente in magazinele proprii.

GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea corectitudinii in alcatuirea fiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat ca si puritate cat si ca siguranta in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive.

La fel cum compania noastra s-a dezvoltat de-a lungul anilor si angajamentul asumat pentru o viata mai buna a fost respectat.

De la studii stiintifice si descoperirea de produse noi pana la procedurile de producere si ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare sa-si asume o abordare riguroasa pentru asigurarea calitatii produselor noastre.

Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interactiunea cu clientii nostri atat in magazinele specializate cat si dupa achizitionarea suplimentelor promovate de GNC.

Iti mai recomandam si...