Servicii de printare si personalizare a unei varietati de obiecte speciale

0721 176 287 [email protected]

Imprinto

“IMPRINTO – un concept modern pe piata serviciilor de personalizari produse

Ca rezultat al preocuparilor permanente de a raspunde rapid la solicitarile si nevoile clientilor sai, compania “Trodat-stampile Express” lanseaza un nou concept si servicii marca “IMPRINTO”.

Noua identitate vizuala- IMPRINTO personalizam pentru tine- abordeaza un stil modern, in rezonanta directa cu tehnologiile avansate folosite in personalizarea pe loc a unei game extinse de produse: stampile, carti de vizita, textile, cani, cadouri si multe altele.

Avantajele serviciilor de calitate si consilierea echipei de specialisti IMPRINTO le puteti gasi in toata retea de peste 70 de magazine la care se adauga cele mai noi deschideri din AFI Cotroceni si AFI Ploiesti.

“ Suntem bucurosi sa prezentam acum si in Romania conceptul IMPRINTO conceput special pentru a fi mai flexibili in cererile rapide si tot mai diverse ale clientilor nostri”- a declarat serban Moisa presedintele companiei. infiintata in anul 1991, compania “Trodat-stampile Express” este lider in domeniul produselor si serviciilor de profil din Romania.”

Iti mai recomandam si...