Toate produsele si accesoriile speciale de care un fumator are nevoie

021 448 1974 [email protected]

JPB Tabac Shop

Magazinele JPB Tabac Shop fac parte dintr-un lant de magazine in continua expansiune in Romania, specializate in produse pentru fumatori cat si multe alte accesorii pentru acestia. De asemenea, pentru acompaniamentul perfect, in magazinele JPB puteti gasi doar bauturi special selectionate. Produsele JPB sunt selectionate cu grija pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi ale fumatorilor. Produsele JPB sunt potrivite atat pentru fumatorii experimentati cat si pentru cadouri exclusiviste care sa impresioneze.

In umidoarele noastre veti putea alege dintr-o gama variata de trabucuri ale marcilor: Habanos, Flor de Copan, Santa Damiana, Don Diego, Flor de Selva, Ashton, H. Upman,A. Turrent, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, Vegafina,Toscanosi multi altii.

In ceea ce ii priveste pe fumatorii sau colectionarii de pipe,acestia sunt si ei la locul potrivit deoarece aici pot gasi calitatea in brand-uri precum: A. Dunhill, Savinelli, Stanwell, Butz- Choquin,Mastro de Paja, Bentley, W.O Larsen.

Xicar, Colibri, Zippo sunt cateva dintre brandurile representative care completeaza lista in ceea ce priveste calitatea accesoriilor care “aprind” pasiuni.

De asemenea, cumparatorii mai pot alege dintr-o gama exclusivista de bauturi fine precum coniacul, romul, whisky-ul si cateva vinuri special selectionate.

Iti mai recomandam si...