Pantofii trebuie sa te urmareasca la fiecare pas, prin stil, confort si design

0734 776 568 cotroceni@ecco-shoes.ro

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideaza intreaga companie. ECCO creeaza incaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei.

Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.

ECCO SOFT 8 - Colectia Primavara/Vara

Noua colectie unisex a sezonului primavara/vara 2018 ECCO SOFT 8 prezinta finisaje diferite inspirate de denim, de la un albastru indigo la nuante mai deschise de albastru. Folosind nenumaratele caracteristici ale denimului – de la foarte moale si decorativ, la greu si robust – colectia propune diferite finisaje naturale indigo.

Pielea ECCO TRUE INDIGO adauga un aspect superb acestei noi colectii de sneakersi. Cu o forma anatomica de ultima generatie ECCO SOFT 8 ofera confort, in timp ce captuseala din piele va ajuta sa creati climatul interior ideal pentru piciorul dvs.

Si la fel precum perechea preferata de blugi, pielea ECCO TRUE INDIGO va adauga propriile istorii si semnificatii la cea mai personala exprimare a stilului.