Pantofii trebuie sa te urmareasca la fiecare pas, prin stil, confort si design

0734 776 568 cotroceni@ecco-shoes.ro

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideaza intreaga companie. ECCO creeaza incaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei.

Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.

ECCO VITRUS - Cand clasicul intalneste inovatia

ECCO introduce anatomia in miscare prin noua sa colectie dedicata exclusiv barbatilor. Noua colectie ECCO VITRUS combina cele mai bune estetici artizanale traditionale cu tehnologii moderne pentru a asigura domnii ca arata la fel de bine precum se simt.

Chiar daca barbatii contemporani au cu totul alte preocupari, ei sunt atrasi in continuare de “Gentleman style”, iar clasicii pantofi Brogue definesc cel mai bine acest stil ce nu se va demoda niciodata.

Pantofii Brogue au fost redescoperiti in ultimii ani si apreciati pentru estetica lor robusta si masculina. O incaltaminte clasica proiectata initial pentru outdoor, este acum purtata de catre barbatii contemporani, constienti fiind de versatilitatea sa. Astazi ei sunt considerati adecvati in majoritatea contextelor, fiind potriviti atat unui stil casual cat si unui stil business, fiind usor de asortat atat la costume cat si la blugi.

In conformitate cu abordarea ECCO de a intensifica viitorul fara a renunta la trecut, ECCO VITRUS este o fuziune a tehnologiei inovatoare si a traditiilor artizanale. La clasicul pantof Brogue se adauga tehnologia inovatoare de injectie directa FLUIDFORM™ pentru a crea o legatura solida intre fata superioara de lux si talpa anatomica care urmeaza forma piciorului pentru a oferi un maxim de confort si o sustinere exceptionala. Astfel, purtand ECCO VITRUS puteti experimenta “Anatomia in miscare”.

Colectia ECCO VITRUS ce cuprinde atat pantofi cat si botine/ghete nu poate decat sa accentueze farmecul clasicului, precum si al luxului. Prelucrarea pielii de inalta calitate ECCO CALF CRUST LEATHER cu atat de multa grija, dragoste si pricepere se transforma intr-o forma de arta. Procesul unic implica obtinerea unei piei de vitel premium cu o granulatie super-fina si o structura compacta, la care se adauga lustruirea manuala, apoi finisarea si tratarea cu un colorant. Indiferent daca preferati negrul, maroul sau albastrul, fetele din piele ale incaltamintei ECCO VITRUS sunt o adevarata declaratie stilistica.