Pantofii trebuie sa te urmareasca la fiecare pas, prin stil, confort si design

0734 776 568 cotroceni@ecco-shoes.ro

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideaza intreaga companie. ECCO creeaza incaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei.

Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.

Noua colectie ECCO Intrinsic, de la Festivalul International de Moda Sibiu direct in magazine

Brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO a fost prezent in cadrul Festivalului International de Moda Feeric Fashion Week ce a avut loc in perioada 17-22 iulie 2017 la Sibiu.

In cea de a sasea zi a editiei aniversare Feeric Fashion Week, a avut loc fashion show-ul sustinut de designerul roman Adriana Goilav si ECCO, intr-un cadru neconventional cu un nivel spectaculos si anume Depoul CFR Calatori din Sibiu.

Prezentata intr-un ambient total diferit, colectia „transMORPHer” a designerului roman a fost pusa in valoare de incaltamintea ECCO si a prezentat un drum al liniilor ascendente, dar si descendente, al urcarilor, dar si al coborarilor, a ceea ce vedem si nu vedem.

Pe scena festivalului de la Sibiu, brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO a adus impreuna cu designerul Adriana Goilav tendintele de sezon si tehnologiile avansate, intr-o colectie inspirata de sistemul osos, ce porneste de la coloana vertebrala si se conecteaza cu talpa piciorului. Confortul de neegalat al colectiei ECCO Intrinsic este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, usor adaptabil stilului de viata din marile orase.

Noua colectie ECCO Intrinsic se gaseste deja in toate magazinele din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.

Ecco

ECCO: Oferta de Toamna! Pana la 30% reducere!