Pantofii trebuie sa te urmareasca la fiecare pas, prin stil, confort si design

0734 776 568 [email protected]

Ecco

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideaza intreaga companie. ECCO creeaza incaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei.

Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.

Noutati ECCO

Energia, lumina si caldura verii sunt toate canalizate in colectia de vara ECCO DAMARA pentru femei. Noua colectie ofera un design elegant, minimalist, combinat cu un confort generos. Pielea bogata, superba si inovatoare a fost utilizata pentru a va imbunatati atat stilul, cat si confortul pe masura ce va bucurati de aventurile verii.

Sandalele casual ECCO DAMARA, extrem de versatile, au un design minimalist si o functionalitate inteligenta. Indiferent de aventurile planificate pentru acesta vara, aceste sandale va vor ajuta sa creati momente de neuitat.

Cu aceste sandale cu accente metalice va puteti bucura de stil si confort si atunci cand dansati toata seara la un concert si atunci cand mergeti la shopping o zi intreaga

Ecco

ECCO: ECCO Shopping Days cu 20% reducere la articolele selectate.

Iti mai recomandam si...