Pantofii trebuie sa te urmareasca la fiecare pas, prin stil, confort si design

0734 776 568 cotroceni@ecco-shoes.ro

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideaza intreaga companie. ECCO creeaza incaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei.

Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.

Muzica si dans la inaltime la festivalurile verii

Urmeaza un weekend aglomerat din punct de vedere al concertelor si a spectacolelor muzicale. Iar pentru astfel de evenimente avem nevoie de tinute lejere, dar sofisticate in acelasi timp si de incaltaminte comoda, dar eleganta. Cu sandalele ECCO cu tocuri groase sau cu platforma veti fi la inaltime in timp ce va veti bucura ascultand muzica preferata si dansand pe ritmurile favorite.

Fabricate din piele premium, sandalele ECCO sunt moi la atingere si reprezinta o lumina diafana usor de purtat. Noile sandale ECCO SHAPE sunt special create pentru a asigura confortul de zi cu zi. Culorile neutre ale sandalelor ECCO TOUCH PLATEAU reusesc sa adauge o nota de glamour care functioneaza la toate evenimentele muzicale ale verii.

Noua colectie ECCO a verii reprezinta alegerea perfecta pentru femeile care se straduiesc sa-si creeze o tinuta “la inaltime” pentru evenimentele muzicale ale verii si se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.