Brand de bijuterii de lux cu traditie artizanala si inspiratie moderna

0729 038 017 [email protected]

Kultho

Simbol al rafinamentului si al elegantei, magazinul KULTHO creeaza spatiul perfect pentru o incursiune in universul fascinant al bijuteriilor si ceasurilor de lux, cu o reputatie intr-adevar remarcabila la nivel international.

Magazinul KULTHO prezinta branduri de bijuterii de lux cu traditie artizanala si inspiratie moderna, unde procesul de prelucrare imbina talentul cu tehnologia de ultima ora. Adevarate capodopere de arta, bijuteriile din aur cu diamante semnifica eternitatea, datorita rezistentei si puritatii exceptionale ce le caracterizeaza. 

Stralucirea diamantelor va poate insoti in momente speciale precum ziua nuntii sau celebrarea bucuriei de a fi mama. In cautarea diamantelor perfecte, am ales bijuterii create de renumite branduri premium: Annamaria Cammilli, Marco Bicego, Roberto Coin, Dinh Van, Giorgio Visconti, Salvini, Baraka, Zancan.

Expertiza ceasornicarilor, perfectionata de-a lungul istoriei, impresioneaza in fiecare an prin continua incercare de a atinge perfectiunea Breitling, Baume&Mercier, Longines, Rado, Frederique Constant, Seiko, Hermes, Hamilton, Union Glashuette, Movado, Mido.

Iti mai recomandam si...