STIL & Exquisite, mixul perfect de preţiozitate

0772 023 918 [email protected]

STIL Diamonds

STIL Diamonds a prins contur după ce două branduri româneşti cu greutate au fuzionat, este vorba despre STIL şi Exquisite Diamonds. Punând laolaltă tradiţia și experiența de 30 de ani a Bijuteriei STIL şi viziunea creativă şi rafinamentul Exquisite Diamonds, a rezultat o companie care a preluat şi care duce mai departe tot ce e mai bun din cele două lumi.

La intersecţia dintre tradiţie, istorie, artizanat, creativitate şi lux, a apărut STIL Diamonds, un retailer şi producător de bijuterii care vine să dezvăluie românilor şi clienţilor de pretutindeni piese atemporale, dar totuşi contemporane, elegante, însă uşor de purtat şi, nu în ultimul rând, simple prin complexitatea lor.

Artiştii-bijutieri ai STIL Diamonds gândesc și creionează în detaliu fiecare piesă, fie că este vorba de un inel de logodnă de tip solitaire, cu un diamant princess cut, fie de o brăţară tennis, ale cărei pietre preţioase sunt inspirate din nuanțele curcubeului după furtună, fie de o pereche de cercei sofisticați încrustați cu pietre prețioase, cu design exclusivist. Totul este posibil când vine vorba de bijuteriile STIL Diamonds, mai ales că imaginaţia creatorilor fiecărei piese nu are graniţe.

Atelierul STIL îmbină metodele tradiţionale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor utilaje de ultimă generaţie. Acestea ajută la obţinerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenţia şi eforturile specialiştilor concentrându-se astfel pe zona de creaţie şi inovaţie.

Colecţiile de bijuterii Exquisite completează prin preţiozitate şi unicitate povestea STIL Diamonds, reprezentând evoluţia şi cadrul de inovare a brandului de bijuterii: pietre preţioase naturale provenite din toate colţurile lumii, design unic şi creaţii realizate manual, în cadrul atelierului propriu, din Râmnicu Vâlcea.

Din 2017, compania a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, oferit de către Alteţa Sa Regală Principesa Margareta. Aceasta este încă o dovadă că STIL Diamonds reprezintă o incursiune într-un univers magic, definit de culori şi sclipiri intense.

3.7/5 21 ratings

Descopera cele mai noi produse!

Experienta de 30 de ani in productia de bijuterii din metale si pietre pretioase si echipa
de bijutieri calificati si autorizati permit Bijuteriei Stil sa includa in portofoliul de servicii
si:

 • configurare inele de logodna si verighete. Orice model de inel sau verigheta din
  colectiile Bijuteriei Stil poate fi personalizat in functie de cerintele speciale ale
  clientilor.
 • personalizare bijuterii din metale pretioase, ceasuri si obiecte promotionale, prin
  gravare foto, text, initiale, simboluri.
 • reparatii si intretinere bijuterii din metale si pietre pretioase, precum si rodinare
  bijuterii. Rodinarea se poate face periodic, pentru o intretinere adecvata a piesei
  sau in cazul in care se doreste schimbarea aspectului acesteia.

Iti mai recomandam si...