Special conceput pentru femeile care iubesc moda si pretuiesc originalitatea

0771 738 852

Mohito

Haine elegante si feminine pentru un look modern si mereu trendy

Mohito este un brand de moda care detine peste cateva sute de magazine in Europa si care este special conceput pentru femeile care iubesc moda si pretuiesc originalitatea, feminitatea si eleganta.

Colectiile noastre vestimentare combina feminitatea si eleganta, fiind potrivit atat unui stil business, cat si unuia cu accente casual. Mohito iti accentueaza feminitatea si te ajuta sa adopti un look plin de energie, urmarind cele mai noi tendinte ale modei mondiale.

Lookbook Musee PREFALL 2017 by MOHITO

Cea mai lunga zi din an, Muzeul de Moda din Paris si talentata Sonia Szostak in spatele aparatului de fotografiat – acestea sunt elementele care au stat la baza crearii noului lookbook MOHITO. Imaginile prezinta siluete feminine in cele mai trendy croieli ale sezonului, sezon care este marcat de combinatii eclectice si eleganta naturala. Noua imagine Mohito este Brygida ‘Bree’ Naumowicz.

In aceasta toamna vor domina culorile albastru inchis, khaki, gri, roz pal si, ceva neobisnuit pentru acest sezon, lavanda. De asemenea, imprimeurile florale si printurile colorate vor insufleti articolele de toamna.
Femeile din intreaga lume iubesc stilul parizian. Impecabilitatea si usurinta in combinarea stilurilor, luminozitatea si farmecul scandalos au inspirat designerii MOHITO sa creeze o colectie cu adevarat speciala, care include straturi si combinatii neobisnuite care evidentiaza linia taliei.
Perlele reprezinta cel mai subliniat element al colectiei. Acest nou trend este prezent pe toate podiumurile de moda, motiv pentru care nu putea lipsi din noua colectie Mohito. Alte accesorii care merita atentia doamnelor si domnisoarelor sunt gulerele din blana sintetica, beretele, cerceii mari si posetele cu accente stralucitoare.

Pozele Soniei Szostak sunt completate de un film realizat de Ludwik Pruskowski in care este surprinsa arhitectura minunatului palat Galliera.
Articole si accesorii selectionate din colectia Musee sunt deja disponibile in magazinele fizice MOHITO, precum si pe siteul online. Restul articolelor vor fi adaugate treptat pe tot parcursul sezonului.
Materialele sezonului: denim, sifon, dantela, piele sintetica
Caracteristicile colectiei: straturi, pliuri, perle, articole care evidentiaza talia.
PHOTOSHOOT:
Photos: Sonia Szostak /AFPHOTO
Photo assistant: Grzegorz Broniatowski
Model: Brygida ‘Bree’ Naumowicz/Model Plus
Styling: Arleta Zak/MOHITO
Make-up: Marianna Yurkiewicz
Hair: Quentin Guyen /L2d Medias
Film: Ludwik Pruszkowski
Film Assistant & post-production: Lucas de Gastines
Art director: Kaja Wojtyga/MOHITO
Production: Kamila Ławniczak i Piotr Spodnik/AFPHOTO

Iti mai recomandam si...