Misiunea noastra este aceea de a le oferi celor mici tot ceea ce au nevoie

0314 329 791 ro.client.service@smyk.com

SMYK ALL for kids este un lant de retail international, parte a Empik Media & Fashion (EM & F). SMYK TOTUL PENTRU COPII ofera o gama larga de jucarii, consumabile pentru scoala, carti, multimedia si accesorii pentru copii, imbracaminte si incaltaminte pentru copii de la nastere pana la 14 de ani. Exista doua branduri interne disponibile exclusiv la SMYK ALL for kids: CLUB COOL, oferind imbracaminte si incaltaminte si SMIKI, cu jucarii.

SMYK este locul unde faci cumparaturi rapid si convenabil. Este usor sa gasesti elementele dorite pentru ca toate sectiunile tematice sunt marcate in culori diferite. Prioritatea noastra este de a face copii sa se simta bine la SMYK. Prin urmare, vom organiza interioarele in asa fel pentru a crea posibilitatea pentru copii de a pune mana pe fiecare jucarie pe care doresc sa o testeze. SMYK All for kids este lantul de magazine, unde clientii vor gasi “totul sub un singur acoperis” pentru copiii lor.

Tinute sic pentru cel mic gasesti la SMYK!

Vara e anotimpul activitatilor in aer liber, cand zilele sunt pline de soare si cei mici sunt mai tot timpul in miscare. De aceea este important ca tinutele sa fie cat mai lejere si placute la purtare, dar si conforme cu cele mai recente tendinte in moda, de aceea suntem siguri ca cei mici vor arata COOL in ele!

Alaturat regasiti cateva sugestii de tinute din colectia COOL CLUB Primvara-Vara 2017!

Smyk

SMYK: REDUCERI de pana la -70% la jucariile de exterior.

Smyk

SMYK: Reduceri de pana la -70% la colectia Primavara/Vara SMYK All for Kids!