Sokolov

Istoria brandului SOKOLOV incepe in anul 1993 cand sotii Elena si Alexei Sokolov au fondat primul atelier mic de producere a bijuteriilor.

Din acel moment, in fiecare an producerea s-a extins treptat, iar catre anul 2015 compania SOKOLOV a devenit lider in producerea bijuteriilor din aur si argint in Europa de Est.

Compania Sokolov produce bijuterii din aur si argint cu pietre pretioase si semipretioase. Metalele pretioase (Aur si argint) sunt procurate exclusive de la bancile specializate, fapt ce garanteaza originea veritabila a acestuia. Diamantele sunt achizitionate de la De Beers si Alrosa, care sunt cele mai mari companii de minerit si extractie a diamantelor din lume! Alte pietre pretioase si semipretioase sunt achizitionate in mare parte din Birma, India si Thailanda, tari cunoscute pentru calitatea superioara a acestor tipuri de pietre.

Brandul Sokolov este un brand mondial prezent pe 3 continente, in peste 20 de tari (Estonia, Belarus, Marea Britanie, Lituania, Letonia, Irlanda, Olanda, Germania, Elvetia, Austria, Moldova, Israel), iar din 2019 este present si pe piata din Romania.

 

Brandul Sokolov este un brand de familie a carui istorie dateaza din 1993 prin deschiderea unui atelier mic de bijuterii de catre sotii Elena si Alexei Sokolov. Alexei Sokolov a fost autorul primelor bijuterii ale brandului care ii poarta numele. Avantajul unui brand de familie este faptul ca atunci cand ii dai numele tau – acesta devine precum un copil al tau, ai o grija sporita de calitate si acorzi atentia deosebita oricarui detaliu. Exemple ale unor branduri de familie sunt Swarovski, Chanel, Chopard, Tiffany, Dior, Dolce Gabbana.

Compania Sokolov are propriul birou de designeri in care activeaza 30 de designer, care creeaza circa 500 modele noi de bijuterii lunar. Compania Sokolov are propriul birou de Trend analitics, care studiaza tendintele atat in industria bijuteriilor, cat si in cea fashion, astfel sunt create cele mai în voga bijuterii. Si nu in ultimul rand, compania Sokolov detine cea mai mare fabrica de bijuterii din Europa de Est in care activeaza circa 4000 specialisti!  Astfel, de la idee pana la bijuteria in sine – toti pasii sunt parcursi in cadrul companiei, fapt ce asigura calitatea inegalabila a bijuteriilor marca SOKOLOV!

Iti mai recomandam si...