Pregateste-te de joc cu noile noastre colectii sport!

Sport Vision

4.2/5 10 ratings

Adidas Deerupt Runner

Adidas ALPHABOUNCE BEYOND, din colectia Running, gama Performance este incaltamintea ideala pentru diverse tipuri de activitati sportive, inclusiv alergare, datorita materialelor de calitate superioara, amortizarii exceptionale pe care o ofera si talpii super-aderente.

Partea superioara este de tip Forgedmesh, constand intr-un mesh elastic, ce se adapteaza perfect conturului piciorului, asemenea unei sosete, fara cusaturi si cu intarituri laterale, pentru sustinerea piciorului in timpul mersului, iar zona calcaiului este protejata in timpul miscarii gratie constructiei de tip Fitcounter. Talpa intermediara asigura amortizare de nivel superior datorita tehnologiei Bounce, ce redirectioneaza energia rezultata pentru a reduce efortul depus de organism atunci cand ne miscam. Talpa exterioara este deosebit de aderenta, fiind realizata cu cauciuc Continental.

Descopera colectia Adidas Deerupt Runner pentru el si ea in magazinul Sport Vision!

Sport Vision

SPORT VISION: Ai -20% extra reducere la toate articolele din colectia de iarna!

Sport Vision

SPORT VISION: Te asteptam cu articole la preturi reduse cu pana la 50%! Descopera imbracaminte, incaltamine si accesorii, acum la preturi de nerefuzat!