Lider in Romania in materie de lenjerie intima, costume de baie si tinute de casa

[email protected]

Triumph

Triumph este expertul in lenjerie care lanseaza produse de o calitate desavarsita, cu design si croieli impecabile. Pentru brandurile sale, compania creeaza, produce si vinde lenjerie, tinute de noapte, de casa si costume de baie de foarte buna calitate, in ultimele tendinte de design.

Totul a inceput in anul 1886, intr-un mic orasel din Germania, cu un atelier de corsete. Transformarea Triumph International dintr-o mica fabrica intr-unul din liderii mondiali ai producatorilor de lenjerie reprezinta o reala poveste de succes. Triumph International este prezent astazi in peste 120 de tari din intreaga lume, intrunind o echipa de peste 37,500 de angajati.

Compania Triumph International Romania este prezenta pe piata romaneasca de 20 de ani, in Bucuresti si toate marile orase ale tarii, iar proiectele monobrand reprezina cea mai mare realizare a noastra. Prin relocarea magazinului Triumph in AFI Cotroceni intr-un spatiu generos, cu o vizibilitate mai buna, am reusit sa implementam ultimele standarde de design, o expunere optima a produselor noastre si, nu in ultimul rand, servicii de calitate clientelor noastre.

Triumph “croieste” increderea de sine pentru fiecare femeie, fiind brandul care respecta si intelege cel mai bine corpul feminin.

Iti mai recomandam si...